• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

UST Technology bemutatja a spanyolországi kongresszuson

UST Technology bemutatja a spanyolországi kongresszuson: memorandumot írnak alá a Peace City World-del 🖇️
 
Bemutatták az uST közlekedési és infrastrukturális megoldások képességeit a Spanyolországban megrendezett 23. Békeváros Világkongresszuson. A vita középpontjában olyan fejlett technológiák álltak, amelyek segítenek megszervezni a hatékony kommunikációt az okos városokban.
 
A rendezvény keretein belül tárgyalások zajlottak a Béke City World-del A felek megvitatták az uST Complexes okos városok közlekedési megoldásaként való felhasználását. A PCW vezetőség érdeklődést fejezett ki az uST Technology felhasználása iránt Spanyolországban, Tunéziában, Türkiye-ben és Szaúd-Arábiában folytatott projektjei A tárgyalások eredményeként egy feljegyzést írtak alá a PCW-vel.
 
Több mint 120 felszólaló vett részt a kongresszuson. Több, mint 60 kiállítóhely keltette fel a látogatók figyelmét, köztük egy uST Solutions-nak szóló kiállítás is.
 
Mi az a Béke City World projekt?
 
A Peace City World projekt egy új városi koncepció ötletének előmozdítására és megvalósítására szolgál, amelyben tárgyakat ötvöznek fejlett információs és kommunikációs technológiák segítségével.
 
A globális okosvárosok piaca 2025-re várhatóan eléri a 820,7 milliárd dollárt, átlagos éves növekedési üteme 148%-os.
Béke City 10-20 objektum építését tAervezi 5 kontinensen a következő 10 évben.
 
Az okos városoknak új gazdasági központtá kell válniuk, amelyeket egy globális fejlesztési stratégia részeként hajtanak végre. Az uST Közlekedés környezetbarát és rendkívül hatékony közlekedési és infrastrukturális megoldás lehet ilyen projektek számára.
Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg