• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi is az a Skyway?

Mi is az a Skyway?

Befektetés a jövőbe Skyway, hallottál már a Sky Way -ról?
Arról a projektről, amely megváltoztatja az utazási, szállítási szokásainkat?

A Sky Way húrvasút egy teljesen új felépítésű felszíni közlekedési rendszer, amelyben a forgalom 8-10 m magasan speciálisan elkészített és előfeszített síneken történik. A gördülési sebesség elérheti a 500 km/órát, és a forgalom automatikusan szabályozott.

Erről egy rövid videó

Mit jelent számunkra ez az új technológia? Miért propagálok egy technikai megoldást?
Azért, mert ez a program, lesz a korai befektetők számára, a legújabb Google, Apple, Alibaba, már ami a pénzt illeti.

Hogy mire utalok néhány számadattal érzékeltetem:
Az Apple az egyik legnagyobb számítógép gyártó 1976-ban indult. Aki akkor támogatta az ötletet, annak a 100 $-jából, mára 6 874 900 $-os vagyona van.
Aki a Google-ba 1998-ban az indulásakor befektetett 100 $-t, az ma 1 000 000 $ tulajdonosa.
Vagy az egyik legnagyobb webáruház az Alibaba. 1996-ban indult 60 000 S tőkével Nem régen 2014-ben vitték tőzsdére. Az értéke 231 milliárd S. Ez azt jelenti, hogy 100 $ befektetésből 18 év alatt 1 782 500 S lett.

Ezzel kapcsolatban egy kis történet:

Tong Wenhong kisasszony recepciós volt 2000-ben az akkor kis Alibaba cégnél.
Jack Ma a tulajdonos, 0.1% Alibaba részvényt adott neki, mert meg volt elégedve a munkájával és azt kérte tőle. hogy ne keressen máshol munkát. Azt mondta neki, hogy a cégét nemsoká listázni fogják a tőzsdén és 100 milliárd dollárt fog érni, aminek a 0,1%-a 100 millió dollárt fog érni.
2004-ben Tong kisasszony vette a bátorságot és megkérdezte egy reggel a Jack Ma tulajdonost mikor fogják már listázni a cégét.
Jack Ma azt válaszolta: Nemsoká 2006-ban Tong kisasszony megkérdezte ugyanezt a kérdést Jack Ma: A közeljövőben. Tong kisasszony várt de nem látta semmi jelét annak, hogy a cég listázása megtörténik.
2014 szeptemberében végre megtörtént. Az Alibaba céget a New Yorki tőzsdén listázták 231 milliárd dollár értéken.
Tong Wehong kisasszonynak a 0,1%-os részesedése hirtelen 231 millió dollárt ért! Tong kisasszony recepciósból hirtelen multimilliomos lett. Megérte neki 14 évet várni?

Tehát ilyen nagyságrendű növekedést jelenthet ha valaki hozzájuthat egy komoly vízióval rendelkező cég tulajdonrészéhez, mielőtt a tőzsdére viszik. A Rain Sky Way éppen ilyen komoly cég. És nekünk nem kell 14 évet várni.
Ebben a program, most néhány dolláros támogatással óriási összegekhez juthatsz 1-2 év alatt. Ebből Te is vagyonos ember lehetsz, vagy éppen a biztos nyugdíjad lesz meg belőle.

Mi is az a Skyway?

A bemutató park elkészültekor és megnyitásakor a Sky Way részvények 25-60 szoros növekedése várhatóan ugrásszerűen fog tovább nőni.

Egy Rail Sky Way szintű cégben most befektetni – olyan lehetőség, ami jó, ha egy emberöltő alatt egyszer adódik…

Tájékozódj és dönts időben Te is! Több, mint 1 000 000 már megtették…
Ugyanakkor a hálózatépítőknek is óriási lehetőség, hisz 4- 24 szintig van jutalék 15 %-tól a 0,5 %-ig, a közvetlen munkatársak számától függően.

Innen el is indulhatsz!

Néhány információ a Sky Way húrvasút programról.
Miért várható olyan mértékű (vagy nagyobb) hozam, mint a fent említett nagy vállalatoknál. Mit tud, mitől egyedülálló a világon ez a szállítási rendszer.

Miért biztos az, hogy rövid idő alatt meghódítja és hálózza be a világot, mint az internet.
Transznet – Egyesítjük a világot!

A föld legnagyobb és leginkább energiaigényes ágazata a közlekedés. A szállítás nélkül nincs élet egy országban sem.
Ebben az ágazatban egy új technika születik a szemünk előtt.
Hamarosan teljes egészében elkészül az EKO-TECHNO-PARK – azaz a Rail Sky Way természetbarát műszaki demonstrációs bemutató és teszt parkja.

Itt a szerelvények már életnagyságban, kipróbálhatóan működnek, az új “húrtechnológia” alapú magas pályákon.
Komplett irányítási rendszerekkel, terminálokkal, állomásokkal, tesztekkel is bizonyítottan mutatják meg a megrendelő-beruházóknak, hogy mire képesek.
Elindul a hivatalos teszt folyamat, hogy minden nemzetközi forgalomba hozatali és működési engedély mihamarabb rendelkezésre álljon, ami után már indulhatnak a forgalmazási és kivitelezési munkálatok.

A következő akció ezután a tőzsdére lépés lesz.

Mik az előnyei a Sky Way húrvasut technológiának?

Ez a korszerű – és a legolcsóbb, a hagyományos vasúti közlekedéshez képest is,- mindössze… FÉLÁRON FELÉPÍTHETŐ és ÜZEMELTETHETŐ, teher, valamint személyszállítást, jelent a jövőben annak az országnak vagy közlekedési vállalatnak aki ezt a rendszert építteti meg és állítja rendszerbe.

A Rail Skay Way húrvasút rendszerekre szóló előszerződés állomány már ma 300 milliárd USD értékre rúg, többek között Oroszország, Ausztrália, Anglia, India, Eu, Vietnam, Bolívia és az a Egyesült Arab Emírségek részéről – hogy csak a legnagyobbakat említsem. Ez a megrendelés állomány havonta emelkedik.
Csak halkan kérdezem: melyik rendelkezett a ma már hatalmas cégek közül – mint az INTEL, BOING, a Microsoft, Wall Mart, Tesla Motors. Facebook, Goggle, Apple, Alibaba, – ekkora előszerződés állománnyal a tényleges piacra lépésük előtt egy évvel? Valószínű kilencen együtt sem…

Mi is az a Skyway?

A Földön ma közel 1 millió km fokozatosan elhasználódó vasúti pálya vár leváltásra – a következő 50 évben és akkor még bővítésről nincs is szó.
Olcsóbb és egyszerűbb a Sky Way-t újonnan megépíteni mint teljesen felújítani a régit és utána fele annyiból üzemeltethető úgy, hogy távolsági közlekedésben az 500 km/óra végsebességet eléri.

Ma van 35 millió km közút a Földön, amik a legnagyobb városokban, csúcsforgalomban már az elviselhetetlenségig túlterheltek… Emberek milliói a városokban napi 2-4 órát utaznak.

A külvárosokból zajló napi ingázás nagy része kiváltható villámgyors 100-150 km sebességű városi
Rail Sky Way húrvasúttal úgy, hogy ennél

 • nincsenek kereszteződések,
 • sorompós balesetek,
 • nincsenek bedugult buszsávok,
 • nincs plusz földigény az építéséhez a városokban (mert két autó sáv közé a zöld sávba is felépíthető)
 • nincsenek évekig tartó földmunkák mint a Metrónál,
 • nem kell hozzá zárt elkerített folyamatosan tisztán tartott és takarított pálya mint a TGW-nél, (francia gyorsvasút) hiszen időjárás független
 • akár egy tengeröböl fölé is felépíthető 6-15 m magasan.

Mi is az a Skyway?

A húrvasutat onnantól kezdve nem kell takarítani, sózni, évente javítani, festeni, stb… Csökken a meglévő úthálózat terhelése is, ami a meglévő utak élettartamát hosszabbítja meg.

A távolsági szakaszokon, nem kellenek költséges alagutak, viaduktok, hidak.
Nem érintik az egyéb földi közlekedési útvonalak, stabil és zökkenőmentes a pályája, hisz minden
tartó oszlopa igen mélyen “ereszt gyökeret” a földbe is.
Százszámra telepített ilyen oszlopsor tetején egy speciális feszített húrpályával hihetetlen stabil és egyben rezgéselnyelő és csendes rendszer jön létre. Nincsenek hóakadályok mert ritkán esik 6-8 m magas hó.

A jégeső és bármilyen más időjárási körülmény sem akadály.

Ahol kifeszíthető akár több száz méter távolságban is a vasúti húr ott már megépíthető a pálya . A húr technológia miatt a hötágulás sem akadály, ahogy a távvezetékeknél sem az. Nem lényegtelen az sem, hogy utazás közben csodálatos kilátás nyílik a Sky Way szerelvényekről, ami önmagában is pihentető és üdítő élmény.

A teherszállításban nagyobb a teheráteresztő képessége és olcsóbb az áru továbbítása, mint a gáz és olaj vezetékeknek (mert a haladási ellenállása jóval kisebb mint az áramlási ellenállás a csőben).
Tereptől függetlenül aránylag gyorsan telepíthető… 24 óra alatt 1 km pálya telepíthető ha teljes ütemben és összehangoltságban dolgozik a 3 építő csapat normál terepen.
Igen gyors ürítési és töltési rendszere van.
A direkt “motor-kerék” típusú hajtásának hatásfoka jóval 90% feletti.

Az áramvonalas nagy sebességű SPEDWAY légellenállása igen alacsony 0,05, és nincsenek turbulenciák a jármű és a föld között sem. Ez önmagában már iefelezi a meghajtása energiaigényét. Speciális sík felszínű sínen hengeres kerék gördül mindig egy csíkban érintve azt, mint egy görgős csapágyban. Ez mindössze 2 % energiát nyel el. 2 kg erővel elhúzható egy 1 tonnás kocsi így
A húrpálya több km-es sugarú ívekre tagolódik oszloptól oszlopig ami az ingához hasonlóan folyamatos helyzeti és mozgási energiaátalakítású gravitációs hajtásként is felhasználható, ami egy visszatáplálós szabadalmaztatott elektronikával minimális energiaigénnyel már mozgásban tartható.

Mi is az a Skyway?

Környezetbarát, nem vágja ketté a természetes biológiai élőhelyeket. Nincsenek óriási földmunkaigények és mindenféle talajviszonyok közt gyorsan telepíthető.
A baleseti veszélyek a legminimálisabbak, hiszen a sínen a szerelvények lerepülés ellen tökéletesen rögzítettek, onnan leesni nem tudnak. Mivel nincs kapcsolódása, kereszteződése más közlekedési pályákkal, utakkal ezért esélye sincs ütközni vagy szembe menni bármilyen egyéb forgalommal.

Nagyon sok olyan pálya megvalósítási verziója van, ahol egy pálya alsó és felső részei külön működve, egymástól teljesen függetlenül egy időben is üzemeltethetők, ami megduplázza kihasználhatóságot.
Rengeteg kivitelben készülhet. A óriási munkát a 39 évig tartó elvi és gyakorlati fejlesztése alatti közvetlen 40 és a kapcsolódó 100 szabadalom is jól érzékelteti, amivel az új megoldásokat levédtek.
Az alábbi videóban (orosz nyelvű ) 2 perc 11 másodperctől jól látható a húr technológia lényege és szerkezei felépítése valamint néhány technikai kivitelezési módozata.

Tehát a Sky Way rendszerek minimum felébe kerülnek, és legalább 3-5 -ször olyan gyorsan telepíthetők, mint bármely elterjedt szárazföldi szállítási és közlekedési rendszer. És üzemeltetni is fele olyan olcsón lehet mint a korábbi legolcsóbb vasutat.

Ebből következik, hogy a megtérülési mutatói is impozánsak.
Haladási zaja elenyésző, mert a speciális húrpálya rendszer szinte minden átmeneti rezgést elnyel.
A Sky Way sikere elkerülhetetlen.

Légy része Te is ennek a sikernek!

Ha részletesebben szeretnéd megismerni a SkyWay húrvasut teljesen új felépítésű felszíni közlekedési rendszerét és a hozzá tartozó támogatási lehetőséget iratkozz fel az információs hírlevelemre!

Bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen! Vagy írj a kapcsolat menüben!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Befektetés a jövőbe Skyway

Köszönöm, hogy megosztottad!
30
Shares

9 hozzászólás a(z) Mi is az a Skyway? bejegyzéshez

 1. Nagy Rudolf mondta:

  Csoda klassz koncepció. Nem csúfítja el a Környezetet a MÁV. Majd, ki kell dolgozni az el takarításra egy értelmes Koncepciót. De, ez remélem a létesítésnek is része????
  Bár, amikor a vasutat csinálták, akkor az volt a legjobb.

  • harianti mondta:

   Igen, szuper egy megoldás! Ha még azt is hozzá vesszük, hogy jövedelem származik belőle annak aki támogatja akkor parádés! Aki csatlakozik és támogatja a megvalósítását az résztulajdonossá válik és a Skyway osztalékot fizet a részvények után. Ide kattintva tudod támogatni!

 2. Menkó Gusztáv mondta:

  Ha a penzemberek nem akarják, nem fog sikerülni. Márpedig nekik nem érdekük egy olcsó üzlet. Ezért most a méregdrága Hyperloop az amit támogatnak.

  • harianti mondta:

   Ehhez semmi közük a pénzembereknek!! Már több mint 300 milliárd dolláros megrendeléssel rendelkezik a Skyway!! A hyperloopról meg ennyit>>> Itt olvasd el
   Nagy a baj a Hyperloop One körül
   http://index.hu/tech/2016/07/13/nagy_a_baj_a_hyperloop_one_korul/

   • Menkó Gusztáv mondta:

    Tudom h drágább és bonyolultabb de azt már építik, és abba tolják a pénzt. Ebbe pedig nem. Ha mégis erőre kapna, majd elfojtjak.
    És de bizony a penzemberek döntenek. Ezért járunk 120 éve Ottó motoros jarganyokkal. Hiába találtak ki jobbakat.
    A vhs videonal is volt jobb. A CD lemeznel is, jóval kisebb. Az MP3 – nál jobb az atrack tömörítés. Sorolhatnam akarmeddig. A pénzügyi érdekek mindig előbbre valók, és hamarabb érvényesülnek mint a fejlődés, jólét.

    • harianti mondta:

     Ezt azért írod mert egyáltalán nem ismered a Skyway-t és nem tudod hol tart a folyamat. Ha egy kicsit is bele néznél láthatnád a rekord növekedést! Megláthatnád a teszt park építése milyen gyorsan halad. A Sky Way cégcsoport a következő 10 évben ennek a piacnak az 50%-át tervezi megszerezni az egész bolygón, és igen jó esélye van rá. 2016. szeptember 20-23 között az InnoTransz kiállításon világpremierként – már a SkyWay 4. generációs változatát mutatja be a világnak, amelyekbe beülve bárki már a városi UNIBUS és a turisztikai célú UNIBIKE szerelvények irányítópultjait is beprogramozhatja miközben gőzerővel épülnek már a húrpályák is!
     Jelentős előkészítő munkák zajlanak már 2015 ősze óta Ausztráliában, valamint az Orosz Föderáció is elismerte a SkyWay Húrtechnológiát innovatívnak, perspektivikusnak ami nyílt utat jelent a kontinensi méretű ország állami beruházásainak tendereihez.
     A SkyWay egy új a földfelszín felett zajló húrpályán mozgó komplett szárazföldi közlekedési eszköz, ami törvényszerűen leváltja a hagyományos vasutat, és a közúti személy és teherszállítás jó részét.

  • admin mondta:

   A pénzemberek nagyon nem akarják, mégis vannak megrendelések! Már három pálya szakasz elkészült és működő járművek róják teszt köreit.

 3. Viltor mondta:

  Rengeteg a szkeptikus,felretajekozodott ember. Kesobb meg a falba verik a fejuket ammiert kimaradnak a jobol. Irigykedni könnyebb mas sikeren mint okosan lepni es donteni. Hacsak azt nezem hol van bejegyezve a ceg es kik iranyitjak a feltalaloval eggyutt es miert van milliardos elorendelese mar nem lehet ketelkedni. Nagyon nehez segiteni a hosszu eveken keresztul agymosott embereken.

  • harianti mondta:

   Kedves Viltor!
   Teljesen igazat írtál. De majd siránkoznak akik nem hisznek ebben a világ számára nélkülözhetetlen technológiában!
   Ki merem jelenteni hogy a jövő szállítási rendszere lesz hamarosan! Az óriási megrendeléseknek köszönhetően mi akik csatlakoztunk és támogatjuk óriási pénzekre teszünk szert!
   Azért vannak akik időben döntenek és regisztrálnak!
   Építsd a Skyway-t Mentsd meg a bolygót!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg