• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az uSky Transport bővíti kapcsolatait az Egyesült Arab Emírségek vállalkozásaival

Az innovatív uSky Transport & Infrastructure Technology iránt nagy érdeklődést mutat az Egyesült Arab Emírségek üzleti közössége.
Ez alkalommal a Bancs Y. társaság ügyvezető igazgatója, Mr. W. Shaun Davis és az Alghyath Group elnöke, az Mr. Abdulraoof Alghyath látogatott el a uSky tesztelési és tanúsítási központjába.
 
A tisztelt vendégeket a uSky Transport generálkonstruktőre és alapítója Anatoli Unitsky személyesen kísérte el, valamint tájékoztatta őket az infrastrukturális technológiák létrehozásáról, majd megválaszolta a vendégeket érdeklő kérdéseket is.
Különös figyelmet szentelt a uSky Transport irodájának, amely a kirándulás kiindulópontjává lett.
Ennek során a vendégek a uSky közlekedési és infrastrukturális komplexumaival integrált lineáris városa működő modelljét tekinthették meg.
Ezt követően a küldöttek egy már műbizonylattal is rendelkező városi és helyközi közlekedésre tervezett trópusi uCar-on utaztak, amelyet olyan forró égövi országokra fejlesztettek ki, ahol a maximális üzemi hőmérsékletük akár az +55 °C-ot is elérheti.
A próbaút során a vendégek megfigyelhették és átérezhették az elektromos jármű kivételes megbízhatóságát és hihetetlen kényelmét.
 
A generálkonstruktőr azt is elmondta a látogatóknak, hogy az uSky Transport a bemutatott modelleken kívül az UST Inc. mérnöki anyavállalat által kifejlesztett közlekedési és infrastrukturális komplexumok egységes szerkezeti és technológiai elemeivel is rendelkezik.
Ezek képesek megoldani a városi valamint a helyközi személy- és teherforgalomban felmerülő különféle logisztikai problémákat.
Ezek forgalmában különleges helyet foglal el a uCont — pilóta nélküli elektromos jármű, amelyet max. 120 km/óra sebességhatárig bezárólag történő 20 és 40 lábas konténerek szállítására terveztek.
 
A uSky teher vonalai akár évi 100 millió tonna rakomány szállítására is képesek lesznek és a hagyományos áruszállítási rendszerekkel szemben számos előnnyel rendelkeznek:
  • Összetett felszíni domborzati viszonyok mellett és/vagy nehéz terepen, vízes és laza talajviszonyokkal rendelkező területeken is üzemeltethetők stb.;
  • általuk megvalósíthatók a legrövidebb pályaszakaszokkal rendelkező utak,
  • magas fokú környezettudatosság jellemzi őket;
  • magas az energiahatékonyságuk;
  • a pályaszerkezetre és az infrastruktúrára vetített alacsony költségek jellemzik őket;
  • általuk teljesen automatikus be- és kirakodási műveletek szervezhetők stb.
 
A találkozó vége felé Anatoli Unitsky meghívta a vendégeket, hogy ismerkedjenek meg a 2021 óta próbaüzemben lévő, 400 m hosszú, rugalmas típusú magas-vezetésű húrsínpályával rendelkező №1. számú tesztszakasszal is.
Az üzletemberek uSky Tesztelési és Tanúsítási Központban tett látogatása konstruktív és pozitív párbeszéddel zárult.
Gazdag tapasztalataikra alapozva a látogatók képesek voltak értékelni a uSky Transport & Infrastrukture Technology-t és további fejlődésének perspektíváit.
 
Osztozva a potenciális partnerek azon vágyában, hogy aktívan tovább szélesítsék az üzleti horizontjukat, az uSky Transport készen áll arra, hogy a technológiáit felkínálja innovatív szállítási és közlekedési komplexumok létrehozásához.
Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg