• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

uSky útvonalprojektek Sharjah számára

Az uSky-technológiák fejlesztését és népszerűsítését a Közel-Keleten üzemeltető Unitsky Group Company, amelynek része az uSky Transport, számos lehetőséget készített az uSky Transport & Infrastructure Technology gyakorlati alkalmazására Sharjahban a város legjobb gazdasági és társadalmi fejlődése érdekében.

Az első lehetőség egy kétvágányú körgyűrű az „Aljada – Repülőtér – Sharjah Masjid – Egyetem” útvonalon, összesen 38 km hosszúságban, 11 állomással és 122 uBusszal, egyenként 16 utas befogadásával. Átlagsebessége 88 km/h, az uBusnak 30 percre lesz szüksége, hogy a teljes körpályát az összes megállóval együtt bejárja. Csúcsidőben ez az uSky komplexum két irányban óránként akár 10 000 utast is kiszolgál.

Az uSky útvonal megkönnyíti az emberek mozgását a városban, csökkentve a forgalmi torlódásokat és az utazási időt. Ez Sharjah lakosainak és látogatóinak egyaránt előnyös lesz, mivel vonzóbbá teszi az életet és az üzleti tevékenységet.

Kétvágányú körgyűrű az „Aljada – Repülőtér – Sharjah Masjid – Egyetem” útvonalon

Az uSky pálya Sharjah gazdasági fejlődéséhez is hozzájárul. Ez a vonal új vállalkozásokat és befektetéseket vonzhat és vonzhat a városba, munkahelyeket teremthet és fellendíti a helyi gazdaságot.

Az uSky útvonal javíthatja a társadalmi befogadást azáltal, hogy minden lakos számára elérhetőbbé teszi a közlekedést, különösen azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a saját autót. Ez segít csökkenteni az egyenlőtlenségeket és javítani a városban élők jólétét

A Tilal város körüli uSky átjáró vizualizálása

Az alábbiakban a Tilal városon és az Al Zahián áthaladó vizualizáció látható

Az Al Zahián áthaladó uSky vonal vizualizációja

Az Al Zahián áthaladó uSky vonal vizualizációja

A második lehetőség egy 45 km-es kétvágányú, amely összeköti az Aljadát és a Sharjah Safarit a repülőtéren és az Al Rahmaniya-n keresztül. A jövőben további 9 km megépítésével a Sharjah Beach területén lehet majd a tengerpartra lovagolni. Ezen az útvonalon 43 elektromos uBusz közlekedik majd, átlagosan 122 km/h sebességgel, így minden megállóval mindössze 20 perc alatt biztonságosan eljuthatunk egyik végállomásról a másikra.

Ennek az útvonalnak a környezeti előnyei közé tartozik a város szénlábnyomának csökkentése azáltal, hogy az embereket arra ösztönzi, hogy a saját autók helyett a tömegközlekedést használják. Ennek eredményeként Sharjah levegőminősége javulni fog, és csökken a forgalommal összefüggő károsanyag-kibocsátás.

uSky vonal az „Aljada – Repülőtér – Sharjah Nemzeti Park – Al Rahmaniya – Al Dhaid – Sharjah Safari” útvonalon

Az uSky vonal ösztönzi a város gazdasági fejlődését, különösen az állomások környékén. Ez új vállalkozásokat és befektetéseket vonz a városba, új munkahelyeket teremt és fellendíti a helyi gazdaságot.

Az uSky pálya megfizethető és kényelmes közlekedési eszközzé válik azon lakosok számára, akiknek nincs autójuk vagy nem tudnak taxizni. Ez javítja a társadalmi befogadást, és segít csökkenteni az egyenlőtlenségeket azáltal, hogy kényelmes és megfizethető városi ingázást biztosít.

Az alábbiakban látható a vizualizált uSky átjáró az Al Rahmaniya és a Sharjah Nemzeti Park közelében.

Vizualizált uSky átjáró az Al Rahmaniya környéken

Vizualizált uSky átjáró a Sharjah Nemzeti Park mentén

A harmadik lehetőség a leghosszabb és legösszetettebb, mivel összeköti Sharjah két tengerpartját a hegyeken keresztül. Tilal City és Kalba között közlekedik, megáll Al Dhaidnál, Sharjah Safarinál és Sifuninál. Az útvonal teljes hossza 106 km, amelyet 103 uBusz szolgál ki. 140 km/h átlagsebességgel ez az út egyik parttól a másikig akár 45 percet is igénybe vehet. Később 26 km-rel meghosszabbíthatja Sharjah buszpályaudvarát.

Ez az uSky útvonal gyors és hatékony ingázást biztosít a repülőtéren keresztül érkező nemzetközi utazók, valamint a repülőtérre utazó és onnan érkező lakosok számára. Ez csökkenti az utazási időt és a forgalmi torlódásokat, valamint kényelmes alternatívát jelent a buszközlekedéshez.

uSky vonal Sharjahban a „Tilal City – Sharjah Safari – Kalba” útvonalon

Az uSky pálya mindkét tengerparton elősegítheti Sharjah turizmusának fellendítését azáltal, hogy kényelmes, gazdaságos és megbízható közlekedési eszközöket biztosít a látogatóknak. Ez több turistát vonz a városba, valamint fellendíti a helyi gazdaságot és új munkahelyeket teremt.

Az alábbiakban látható a Sharjah-mecset melletti uSky átjáró, valamint az Al-Dhaid melletti Kalba felé vezető út.

A Sharjah-mecset közelében lévő uSky-átjáró vizualizációja

[/caption] Az uSky-átjáró vizualizációja a Kalbába vezető út mentén Al Dhaid körül[/caption]

A negyedik lehetőség egy kétvágányú személy- és teherszállítási útvonal, amely Hamriyah kikötőjéből indul ki, és Hamriyah Free Zone-n (Emirates Industrial City) keresztül vezet a Sharjah Inland Container Facilityig. A 45 km-es útvonalat 89 uBusz és a szükséges számú uTruck szolgálja majd ki. Ezen az útvonalon egy 5 tonnás teherbírású uTruck (5 euro-raklap) napi 170 tonna rakományt képes két irányban elszállítani.

Sharjah fontos kereskedelmi csomópont a régióban, így ez az új teherszállítási rendszer megkönnyíti az áruszállítást a városban és az Egyesült Arab Emírségek más régióiba. Ennek eredménye a város kereskedelmi és gazdasági aktivitásának növekedése, új üzleti lehetőségek és új munkahelyek teremtése lesz.

Kétvágányú teher- és személyszállító vonal a „Hamriyah Port – Hamriyah Free Zone – Emirates Industrial City – Sharjah Inland Container Facility” útvonalon

Ha a város rakományának egy részét az utakról egy speciális teherszállítási rendszerre helyezik át, akkor csökken a forgalmi torlódás a városban, és könnyebbé és gyorsabbá válik az ingázás.

Az uSky teherszállító rendszert kifejezetten áruszállításra tervezték, és minden bizonnyal hatékonyabb lehet, mint a teherautók vagy más szállítási módok a szállítási költségek csökkentésével, ami mind a vállalkozások, mind a fogyasztók számára előnyös.

Az uSky teherszállítási rendszer bevezetése a teherautók számának csökkenését eredményezi az utakon, aminek következtében csökken a balesetveszély minden úthasználó számára, nő a biztonság.

Az alábbiakban látható az uSky útvonal vizualizált áthaladása, amely Hamriyah kikötőjétől kezdődik és a Sharjah Inland Container Facility-nél ér véget.

Az uSky útvonal vizualizált áthaladása Hamriyah kikötőjétől

Az uSky útvonal vizualizált áthaladása a Sharjah-i szárazföldi konténerlétesítmény mellett

A Unitsky Group Company szakemberei továbbra is kidolgozzák a lehetséges útvonalak projektjeit, mind Sharjah, mind az egész régió egészére vonatkozóan, szem előtt tartva, hogy nagyobb mértékben járuljanak hozzá annak jólétéhez és fejlődéséhez.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg