• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Újabb VIDEORIPORT !!!

2016.06.28. 10:02

Újabb VIDEORIPORT !!!
A TechnoEkoParkban a munkák tovább folytatódnak: A harmadik feszítőállomás szerelése is elkezdődött.

0:48 Már áll a könnyű városi szakasz 15 köztes támasztóoszlopa és épülnek a szélső feszítőállomások is hozzájuk amik a fordított L alakú támasztóoszlopokon megtartott könnyű húrsíneket tartják majd megfeszítve.
1:47 A könnyű városi szakasz második feszítőállomása földmunkái és alapozása után már a földfelszín feletti vasszerkezet-szerelési munkái folynak amelyek után a zsaluzás és a betonkiöntés következik majd.Ezek fogják a húrpályát (minusz 50 és plusz 50 C fok között is) kellőképpen előfeszítetten tartani és ennek megfelelően komoly vasszerkezeti elemek kerülnek beépítésre
3:20 A könnyű városi szakasz első feszítőállomása is kinő már a földből és hamarosan annak a betonszerelési további munkálatai is folytatódnak.Már kiszállították a főbb feszítő vasszerkezeti elemeket is az építkezésre, ami azonosal lesznek az első feszítőállomás elemeivel.
3:57 Csak nemrégen kezdődött el a nagysebességű első gyorsszakasz és a városi szakasz közös második feszítőállomásának építkezése melynek falai már 2,5 magasan betonozottak és már a 6m 10 magas további vasbetonszerelésük és falmagasításuk zajlik.
4:46 A negyedik videoszakasz a nagysebességű távolsági szakasz, azaz az elsőként felépült feszítőállomásról szól. Ez egyben egy nagysebességű és egy városi pályaszakasz kiinduló pontjaként funkcionál majd. Ez már majdnem kész van, az épület alapjainak körbetonozása és megerősítése illetve az emeleteket egymással összekötő lépcsőszakaszok elkészítése zajlik éppen.

Legújabb Skyway hírek

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg