• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

 

A Skyway nem csak egy egyszerű üzlet! A Skyway szállítási struktúra megváltoztatja a szállítási szokásainkat. Meg óvja a természetet megmenti a bolygót! A Skyway projektet már 39 éve indította el JUNICKIJ ANATOLIJ EDUARDOVICS – a közlekedési ipart alapjaiban forradalmasító Rail Sky Way (RSW) elnevezésű, “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer feltalálójának és megteremtője.

A Földön jelenleg közel 1 millió kilométer fokozatosan elhasználódó vasúti pálya vár lecserélésre – a következő 50 évben és akkor még nem esett szó a bővítésről.
Olcsóbb és egyszerűbb a Sky Way húrvasutat újonnan megépíteni mint egészében felújítani a régit és utána negyed annyiból üzemeltethető úgy, hogy a távolsági közlekedésben akár az 500 km/óra végsebességet eléri.

35 millió kilométer közút van jelenleg a Földön, melyek a legnagyobb városokban, csúcsforgalomban már az elviselhetetlenségig túlterheltek. Emberek milliói a városokban napi 2-4 órát utaznak.

A külvárosokból történő napi ingázás nagy része kicserélhető villámgyors 100-150 km sebességű városi Rail Sky Way húrvasúttal úgy, hogy ennél

  • nincsenek kereszteződések,
  • sorompós balesetek,
  • nincsenek bedugult buszsávok,
  • nincs plusz földigény az építéséhez a városokban (mert két autó sáv közé a zöld sávba is felépíthető)
  • nincsenek évekig tartó földmunkák mint a Metrónál,
  • nem kell hozzá zárt elkerített folyamatosan tisztán tartott és takarított pálya mint a TGW-nél, (francia gyorsvasút) hiszen időjárás független
  • akár egy tengeröböl fölé is felépíthető 6-15 m magasan.

 

A húrvasutat a megépítéstől kezdve nem kell takarítani, sózni, évente javítani, festeni, stb… Csökken a meglévő úthálózat terhelése is, ami a meglévő utak élettartamát meghosszabbítja.

Ebben az ágazatban egy új technika születik a szemünk előtt.
Ebben az évben elkészül az EKO-TECHNO-PARK – azaz a Rail Sky Way természetbarát műszaki demonstrációs bemutató és teszt parkja.

Itt a szerelvények már életnagyságban, kipróbálhatóan működnek majd, az új “húrtechnológia” alapú magas pályákon.
Komplett irányítási rendszerekkel, terminálokkal, állomásokkal, tesztekkel is bizonyítottan mutatják meg a megrendelő-beruházóknak, hogy mire képesek.
Elindul a hivatalos teszt folyamat, hogy minden nemzetközi forgalomba hozatali és működési engedély mihamarabb rendelkezésre álljon, ami után már indulhatnak a forgalmazási és kivitelezési munkálatok.

A következő akció ezután a tőzsdére lépés lesz.

A bemutató park elkészültekor és megnyitásakor a Sky Way részvények 25-60 szoros növekedése várhatóan ugrásszerűen fog tovább nőni…, hiszen ma 1 dollárért 200 -400 részvényhez juthatsz még (a csomag nagyságától függően), míg a tőzsdei bevezetése 1 dollár/részvény értéken fog lezajlani. (Várhatóan hamarosan áremelés következik)

Számítsd csak ki mit jelent ez, ha vásárolsz magadnak 50- 100- 200 ezer Sky Way részvényt!!!
Vajon Neked mindegy, hogy részesülsz-e belőle, vagy csak másnak hajt majd néhány százszoros hasznot?
Egy Rail Sky Way szintű cégben most befektetni – olyan lehetőség, ami jó, ha
egy emberöltő alatt egyszer adódik...

Ebben a program, most néhány dolláros vásárlással óriási összegekhez juthatsz 1-2 év alatt. Ebből Te is vagyonos ember lehetsz, vagy éppen a biztos nyugdíjad lesz meg belőle.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

De ha te aktív partnerként csatlakozol és népszerűsíted a Skyway technológiát, akkor a cég magas jutalékkal hálálja azt meg. Így akár az első napon is pénzhez juthatsz a Skyway üzletben.

Tulajdonképpen nincs más dolgod mint ingyenesen regisztrálni, megvásárolni a neked megfelelő csomagot és népszerűsíteni a Skyway.

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen, vagy kérj visszahívást!

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg