• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak. A harmadik feszítőállomás szerelése is elkezdődött.

0:48 Már áll a könnyű városi szakasz 15 köztes támasztóoszlopa. Épülnek a szélső feszítőállomások is hozzájuk amik a fordított L alakú támasztóoszlopokon megtartott könnyű húrsíneket tartják majd megfeszítve.

1:47 A könnyű városi szakasz második feszítőállomása földmunkái és alapozása után már a földfelszín feletti vasszerkezet-szerelési munkái folynak amelyek után a zsaluzás és a betonkiöntés következik majd.

Ezek fogják a húrpályát (minusz 50 és plusz 50 C fok között is) kellőképpen előfeszítetten tartani és ennek megfelelően komoly vasszerkezeti elemek kerülnek beépítésre

3:20 A könnyű városi szakasz első feszítőállomása is kinő már a földből és hamarosan annak a betonszerelési további munkálatai is folytatódnak.Már kiszállították a főbb feszítő vasszerkezeti elemeket is az építkezésre, ami azonossak lesznek az első feszítőállomás elemeivel.

3:57 Csak nemrégen kezdődött el a nagy sebességű első gyorsszakasz és a városi szakasz közös második feszítőállomásának építkezése melynek falai már 2,5 magasan betonozottak és már a 6m 10 magas további vasbetonszerelésük és falmagasításuk zajlik.

4:46 A negyedik videoszakasz a nagy sebességű távolsági szakasz, azaz az elsőként felépült feszítőállomásról szól.

Ez egyben egy nagy sebességű és egy városi pályaszakasz kiinduló pontjaként funkcionál majd. Ez már majdnem kész van, az épület alapjainak körbetonozása és megerősítése illetve az emeleteket egymással összekötő lépcsőszakaszok elkészítése zajlik éppen.

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

Újabb VIDEORIPORT !!!

Láthatod, hogy nem egy humbukk a Skyway! Az építkezés folyik és a bemutató park elkészül az idén. Az elkészülte után élő nagyságban bemutatják a skyway működését, előnyét a befektetők számára.

Most érdemes befektetni a Skyway-be csekély befektetéssel nem csak a saját jövődet alapozod meg hanem az unokáid jövőjét is. Ugyanis a Skyway résztulakdonok örökölhetők és az osztalékot  az unokáid is élvezheti. Ebben a programban, most néhány dolláros vásárlással óriási összegekhez juthatsz 1-2 év alatt. Ebből Te is vagyonos ember lehetsz, vagy éppen a biztos nyugdíjad lesz meg belőle.

Valamint akár már holnap is kereshetsz pénzt a Skyway üzlettel!

Tájékozódj és dönts időben Te is! Több, mint 150 ezren már megtették.
Ugyanakkor a hálózatépítőknek is óriási lehetőség, hisz 4- 24 szintig van jutalék 15 %-tól a 0,5 %-ig, a vásárolt résztulajdonok számától, valamint a közvetlen munkatársak számától függ.

Ráadásul ezeket a jutalékokat másfélszeresen kapjuk, két különböző számlára. Az egyikből csak részvények vásárolhatók, a másik bármire felhasználható, kikérhető. Nem sok olyan rendszer van, ahol 30 % direkt jutalékot kaphatsz.

Innen el is indulhatsz!

Hogyan?

Csatlakozz ingyenesen vágd zsebre a 100 ingyen résztulajdont, vásárold meg a neked megfelelő csomagot és népszerűsítsd a Skyway húrvasút technológiát!

Bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen, vagy tedd fel kérdésed itt!

Vagy kérj visszahívást!

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

 

 

 

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg