• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

 

Igen a Skyway innovatív szállítási rendszer támogatásával lehet karriert építeni! Miért mondom ezt? Ismereteim között már sok internetes munka szerepel, de ilyet még nem láttam, hallottam. Társtulajdonos lehet bárki a Skyway húrvasút szállítási technológia támogatásával.

Ez annyit jelent, hogy most néhány dollárért igen komoly mennyiségű résztulajdonhoz lehet jutni a Skyway cégnél. De mennyihez? Ez változó!

Különböző csomagokat kínál a Skyway kisbefektetők számára. Jelenleg egy dollárért 141-től 325 tulajdonrészhez lehet hozzá jutni. Na már most bárki vásárolhat csomagot a lehetőségeinek megfelelően, akár havi részlet vásárlással is. A havi részlet vásárlást azért indította a Skyway, hogy azok is tudjanak tulajdonrészt vásárolni akiknek kevesebb pénzük van, Így nem megterhelő a kifizetése a számukra sem.

De miért jó most résztulajdont szerezni a Skyway-ben? 

Nem tudom, hogy azt tudod e, hogy az Apple az egyik legnagyobb számítógép gyártó 1976-ban indult. Aki akkor támogatta az ötletet, annak a 100 $-ból, mára 6 874 900 $-os vagyona van.
Aki a Google-ba 1998-ban az indulásakor befektetett 100 $-t, az ma 1 000 000 $ tulajdonosa.
Vagy az egyik legnagyobb webáruház az Alibaba. 1996-ban indult 60 000 $ tőkével Nem régen 2014-ben vitték tőzsdére. Az értéke 231 milliárd $. Ez azt jelenti, hogy 100 $ befektetésből 18 év alatt 1 782 500 $ lett. Gondolom te is vásárolnál részvényt ezekben a cégekben ha vissza lehetne menni az időben!

Na de nézzük a Skyway résztulajdonnal mi a helyzet. Itt nem kell 18 évet várni! Tehát aki most vásárol Skyway résztulajdont az társtulajdonossá válik a Skway cégben. Ez ugye érthető. A Skyway elkezdte a Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt park építését. Ennek a finanszírozását kisbefektetői program keretében valósítják meg. A bemutató park elkészültekor és megnyitásakor a Sky Way résztulajdon 25-60 szoros növekedése várhatóan ugrásszerűen fog tovább nőni, hiszen ma 1 dollárért 141 -325 résztulajdonhoz juthatsz még (a csomag nagyságától függően), míg a tőzsdei bevezetése 1 dollár/résztulajdon értéken fog lezajlani. (Várhatóan hamarosan áremelés következik) A tőzsdére bevezetés várható időpontja 2017 májusa.

Amint a Skyway kilép a tőzsdére már is vagyonos ember leszel és bizony ez már karrier!

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

A továbbiakban még kapcsolódik egy partnerprogram is a Skyway húrvasút tovább ajánlásához. Ez azt jelenti, hogy aki regisztrál és részt vesz a Skyway megismertetésében az jutalékot is kap a Skyway cégtől. Még hozzá busásan megfizeti a cég azokat akik sikeresen bemutatják és tovább ajánlják a Skyway húrvasút technológiát. Minden egyes csatlakozó után jutalékot kaphatsz! Több szintről is elérhető jutalék egészen 21 mélységig. Erről egy táblázat, ami összefoglalja a kifizetési rendszert.

Tehát ha még egy kicsit dolgozol is, akkor ez már hatalmas karrier lehet a számodra!

Ebből a pénzből már, akár még több részvényt is tudsz vásárolni. Nem lesz gondod, hogy a családodat elvidd egy nyaralásra, vagy éppen bármit megvegyél.

További információra van szükséged? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

feliratkozok

További információt küldök, és el tudod dönteni, hogy maradsz-e, és folytatod a jövedelemtermelő résszel, vagy itt hagysz bennünket örökre…Mert ez itt a jövő, a TE jövőd is…Sok szeretettel várlak a csapatunkba!

“Építsd a Sky Wayt, mentsd meg a bolygót!”

Bármi kérdés merül fel benned keress elérhetőségeimen, vagy kérj visszahívást!

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg