• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai

A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai

A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai

a.) 2016 október-novemberben az Innotransz kiállítás után, bemutatják az első 1 km-es már működő a gyors pályával közös szakaszon közlekedő városi húrpálya szakaszt, amin az Innotranszon már a világnak is bemutatott városi UNIBUS szerelvényt vizsgálják majd be.
Ez a szerelvény egy adminisztratív specifikációs folyamat során megszerzi a típus bizonylatait is.

Ezek után elindulnak a világban a profitorentált, már előkészített célprojektek munkálatai is, amik szándéknyilatkozati szinten, fél évvel a piacra lépésük előtt is már 300mlrd (!) USD értékre rúgtak Ausztráliától Bolíviáig.
A SkyWay cég soron következő meghatározó feladata nyereséget termelni ezen induló célprojektekben, ami a tulajdonosi struktúra alapvető érdeke is egyben. Ugyanis ennek növekvő dinamikája határozza meg a cég részvényeinek keresettségét és értékét.
A Sky Way célpiaca a Föld közel 200 országa költségvetési pénzeiből finanszírozott útépítési infrastrukturális piac, úgy, hogy minden konkurensénél műszakilag és gazdaságilag is többször jobb paraméterekkel rendelkezik.
Jelentős előkészítő munkák zajlanak már 2015 ősze óta Ausztráliában, valamint az Orosz Föderáció is elismerte a SkyWay Húrtechnológiát innovatívnak, perspektivikusnak ami nyílt utat jelent a kontinensi méretű ország állami beruházásainak tendereihez.

b.) 2017 év elejére elkészül a városi 3 km-es lágy sínes könnyű pálya is a 1,5km-es teher pályaszakasz szakasz is, amelyekből a lágy pálya oszlopai már állnak és a fordító állomásaik alapozásai munkái is befejeződtek s már az emeleteket építik. A teher szakasz földmunkálatai júliusban kezdődnek.

c.) 2017 végére a teljes 15 km-es szakasz még hátralévő 14 km-es része is átadásra kerül és az 500km/órára képes gyors szerelvény is megszerzi a típusbizonyítványait.
A nagy sebességű szerelvényeket ezen a pályán fogják majd teljes körűen letesztelni, a                 0- 500km/óráig terjedő teljes sebességtartományukban.

  •  A SkyWay projekt 2013 óta egy új fajta Startup közösségi finanszírozással zajlik, s célja a 35 hektáros SkyWay – orosz nevén EkoTechnoPark, azaz Természetbarát Bemutató és Teszt Park – teljes befejezése. Itt tesztelődnek és itt szerzik meg a szerelvények a típusbizonyítványaikat, illetve ez lesz a későbbi SkyWay fejlesztések próbapályája is. Hiszen a fejlesztések a jövőben sem állnak majd meg. Egyébként sem a pályáknak sem az állomásoknak, sem a teher rakódó termináloknak nincs szükségük külön egyedi típusbizonyítványok megszerzésére, hiszen minden objektum már műbizonylatokkal rendelkező elemekből épül fel.

 

  • Ezt a nemzetközi programot 72 régióból 64 ezer ember támogatja már az egész világon oly módon, hogy ők egy 60milliárd USD törzstőkéjű SkyWay cég tulajdonjogában szereznek belső részesedést egy startup konstrukción keresztül. Ezen belső részvényeket – amik 2015 decemberében még 1:600-as diszkont szinten voltak, egyre drágábban lehet már csak megszerezni és 2016 végére az értékük az 1:75-hez közelít.

Ez természetes, hisz a park egyre látványosabban ölt fizikailag is testet, ami egyre kisebb rizikót jelent a támogatóknak.

A tőzsdére a cég részvényei pedig már 1:1 értéken kerülnek majd bevezetésre.
Ez tehát a kockázati tőke kategóriába tartozó olyan Startup támogatási forma, ami ma még mindig több százszorozást tesz lehetővé. A bemutató park befejezésével ez a startupra jellemző pár év alatti sokszor sokszorozási lehetőség meg fog szűnni, de a szakemberek az első tőzsdei évében is még mindig 14 szeres értéknövekedésre számítanak.

A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai

A cég elindítja majd a tőzsdén a IPO (elsődleges részvény kibocsátási) folyamatát. Ennek a folyamata már zajlik.
Ennek megtörténte előtt már – amint a cég nyereséget termel osztalékot fog fizetni. Ez már hamarosan bekövetkezik mert már megkezdődtek a bevételt hozó építkezések több országban.

A fenti információkat tanúsító iratok – és még sok más – a Személyes Iroda anyagai közt angolul vagy oroszul megtalálhatók.

Tudj meg többet a projektről támogasd és légy részese a mihamarabbi sikerének!
Már igazán nem sok idő maradt hátra!

Nézd meg a magyar nyelvű videókat, mert jobb egy kép többet ér 1000 szónál!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcwa9nToXLKK6nC5x8-pqHh2rqBkvD2zx
Nézd meg a saját szemeddel, hol tart most a projekt!

Iratkozz fel az információs hírlevelemre, hogy hetente videókon és képeken vizuálisan is követni tudd a SkyWay projekt fejlődését és ne a „de nekem miért nem szólt senki…” érzésével nézz majd azokra akik időben kapcsoltak. Jó időben lenni jó helyen az fél siker, de ha nem követte tett akkor az semmit sem ért!

Regisztrálj be ingyenesen és, tudj meg mindent a projektről! Hallgasd az on line webináriumokat és gyere el élő előadásainkra is! Légy aktív teremtője a jobb jövődnek!

Amennyiben kérdéseid vannak akkor írd meg vagy keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg