• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ? Vajon ha vissza tudnál menni egy időgéppel múltba akkor te is átírnád a jövődet és részt szereznél az Intel, az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Boing, az Alibaba, vagy az Uber tulajdonából?
Még ha az időutazást meg is oldanád, akkor sem biztos, hogy ebbe a kedvezményezetti körbe is be tudnál kerülni…

Ennek fényében nézz rá a SkyWay startup programra, hiszen a Föld legalább 200 országa infrastrukturális piacára lép be jövőre ez a cég, egy olyan újítással, amivel 15 évvel lelépte konkurenciáit…

A Sky Way cégcsoport a következő 10 évben ennek a piacnak az 50%-át tervezi megszerezni az egész bolygón, és igen jó esélye van rá.
Ez 1 millió km vasút és 35 millió km közút általa történő folyamatos kiváltását jelenti a következő évtizedekben…
Ebben a cégben nyílik most számodra is egy időablak – talán még pár hónapig – hogy egy ilyen a százévente 1 -szer adódó lehetőség keretein belül személyes tulajdonhoz juss belőle.

Ez egyben minden a SkyWay regionális területi vegyesvállalatai által megépíttetett beruházás folyamatos személy és teherszállításának profitjából való osztalékrészesedést is jelent majd – az időben ébredőknek.

KIHAGYOD VAGY ÉLSZ VELE?

Mi is az a SkyWay Projekt ?

1.A SkyWay projekt egy startup program (amiként a Goggle, a Facebook, az Uber, Alibaba is elindult) ami eddig 300millió USD-ből (kb.85,5 milliárd Ft-ból) már sikeresen túljutott a műszaki és konstrukciós fejlesztési, majd 2001-ben az első generációs prototípusa bemutatása és tesztelési fázisain is – a Moszkva melletti Ozyoryban. Már akkor minden mért műszaki paramétere 3tűréshatáron belül volt (!) a tervezetthez képest.

A fejlesztés tovább folyt és a cég 2016. szeptember 20-23 között az InnoTransz kiállításon világpremierként – már a SkyWay 4. generációs változatát mutatja be a világnak, amelyekbe beülve bárki már a városi UNIBUS és a turisztikai célú UNIBIKE szerelvények irányítópultjait is beprogramozhatja miközben gőzerővel épülnek már a húrpályák is!

2.Ugyanis a SkyWay egy új a földfelszín felett zajló húrpályán mozgó komplett szárazföldi közlekedési eszköz, ami törvényszerűen leváltja a hagyományos vasutat, és a közúti személy és teherszállítás szállítás jó részét.

Miért?

Mert minimum fele annyiból megépíthető és fele annyiból – minden járulékos költséggel együtt (!)- üzemeltethető, valamint 4-5x gyorsabb azoknál. Egyben az eddigi legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb szárazföldi közlekedési módozat!

A legnagyobb sebességű interkontinentális változata akár 500km/óra sebességre is képes, de a városi, teher és turisztikai változatai is bőven 100km/ óra feletti sebességre tervezettek, minden más korábbi tömegközlekedési eszközhöz képest többszörösen jobb gazdasági és műszaki mutatók mellett!

3.Jelenleg a 35 hektáros bemutató prototípus park építkezése zajlik Minszk közelében, ami már látványos készültségi szinten van. A teljes park 15km gyors szakaszból, 3 km városi szakaszból és 1,5 km teherszakaszból fog állni. Pár hónapon belül a UNIBUS és UNIBIKE szerelvények tesztelési munkái is elindulnak már benne.

4.A SkyWay a 40 levédett szabadalmat is tartalmazó húrvasút rendszerének Know How-ját a szellemi tulajdonokat felértékelő legnevesebb Word Intellectual Property Organization svájci szervezettel mérette fel, ami 136Mlrd angol Fontra, azaz több mint 400Mlrd USD-ra becsülte fel, ezt az Anatolij Eduardovics JUNITSZKIJ főkonstruktőr nevével fémjelzett 39 év alatt létrejött technológiát!

Ez a szellemi tulajdon angolszász jog szerint a SkyWay cégcsoport angol cégeibe került be és a

Startup nemzetközi jogi keretei között ezen tulajdon újrafelosztása történik meg az idén.
Amint a szükséges tőke összegyűlik a projekt le is zárul !

Ez a folyamat a park készültségi fokának arányában ez várhatóan 2016 év végéig lavinaszerűen történik majd meg az Innotransz világpremier és az első műbizonylat megszerzése után. Ugyanis az igazán tőkeerős hagyományos befektetői csoportok kockázatérzékenysége ekkora éri majd el a számukra is már elfogadható kis kockázati szintet.

Ekkor ugyan számukra már csak egy konzervatív profitszint lesz elérhető, de ez lesz az a pillanat amikor a már most aktívan informálódó legnagyobb pénzügyi alapok is egymással versengve fektetik majd be a teljes projekthez szükséges hiányzó összegeket.

Várhatóan ők lesznek majd a stabil társbefektetői is az egész világon meginduló, nem csak állami, új célprojekteknek is.

A következő bejegyzésemben folytatom a Sykway projekt bemutatását A SkyWay prototípus parkjának építési fázisai: címmel.

Már ebben a leírásban is olvashatod, hogy nagyon komoly technológiával állunk szemben! Ebből aztán nem érdemes kimaradnod! Én már támogatom!

Már nem sok idő maradt a támogatásra, mert bármikor lezárhatja a cég a támogatási lehetőséget!

Ne habozz teremtsd meg a jövőd anyagi biztonságát! Regisztrálj és legyél társtulajdonos!

Ha még több információra van szükséged iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra, és további információt küldök!

Mi is az a SkyWay Projekt ?Ha kérdéseid vannak tedd fel írásban, vagy keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg