• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Skyway a célegyenesben Minden felgyorsult, a célegyenesben vagyunk!

Minden felgyorsult, a célegyenesben vagyunk

Skyway a célegyenesben, jelentősen felgyorsultak az események a Sky Way projektben. A sok támogatásnak és a sok tárgyalásnak meg van az eredménye. A rengeteg kiállítás amin idáig részt vettünk a Sky Way szállítás bemutatása népszerűsítése meghozza az eredményeket.

Nézzük részletesebben a Sky Way projekt folyamatát.

Én 2016 májusában csatlakoztam a Sky Way projekthez. Ekkor még nem volt semmilyen kézzelfogható eredmény. Videóanimáción mutatták be, milyen pályákon és majd hogy fognak kinézni, hogy fognak működni az elkészített járművek. Az akkori tervek szerint az Unibike és az Unibus volt látható az animációkon. Ma már élő nagyságban működnek. Többek között én is meggyőződtem a projekt valódiságáról, nem csak a videók alapján írom ezeket a sorokat. Részt vettem a 2017- ben megrendezett Eko fesztiválon melyről ide kattintva olvashatsz. Ebben az évben is megrendezésre kerül az Eko feszt és bárki részt vehet rajta. Ide kattintva lehet jelentkezni és a jelentkezés után minden információt megkapsz az Eko feszttel kapcsolatosan.

Azóta eltelt két év és mindent megvalósítottak a támogatásoknak köszönhetően. Akik időben tájékozódtak és a Sky Way támogatása mellett döntöttek azok már kényelmesen hátra dőlve figyelik a projekt fejlődését.

MIÉRT?

Mert akik már társtulajdonosok azok a tulajdon hányadaik arányában osztalékra jogosultak. Ez annyit jelent, hogy a Sky Way projekt bevételeiből (minden bevételből) osztalékot kapnak, amely örökölhető. Mivel már előre haladott stádiumban van a Sky Way projekt, így már a kockázati tényező is igen alacsony és most még jobban megéri részt venni a projektben.

Jelenleg a tizenöt fejlesztési szakaszból a tizedik, és a tizenegyedik fejlesztési szakaszt teljesítettük, így a tizenkettedik fejlesztési szakaszba lépünk. Ez nagyon nagy előrelépés, sokkal több feltétel teljesült mint ami előirányozva volt!!

  • 2018. április 25-én, 22:59 (CEST) órakor a 10. fejlesztési szakaszból egyből a 12. szakaszba lépünk át, a diszkontok jelentős csökkenésével:
  • a 10. fázis diszkontjai – 1:75-től 1:175-ig,
  • a 12. fázis diszkontjai – 1:40-től 1:80-ig.

Nem kizárt és megtörténhet, hogy vagy az EcoFest-2018 előtt, vagy az EcoFest idején vagy közvetlenül utána a közösségi finanszírozás lezárul!

Holnaptól már ötven százalékkal kevesebb résztulajdon kapható!! Vegyél részt a projektben még ma! Látogasd meg a ezt a weboldalt!

De ha még sem sikerül elindulnod azért még egy rövid ideig lehetőség lesz rá, bár már nem sokáig! Igyekezz minél hamarabb részt venni a projektben, hogy ne az errőlislemaradtam táborba tartozz.

Szívesen beszélek veled a tapasztalataimról.

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

 

Minden felgyorsult, a célegyenesben vagyunk

Köszönöm, hogy megosztottad!
153
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg