• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Sky Way Ekofeszt 2018 ismét élőben láthatóak a járművek

A fejlődés megállíthatatlan!

Sky Way Ekofeszt 2018, a Sky Way húrvasút kis és nagy befektetői finanszírozással szépen fejlődik. Amíg 2016-ban még csak animációkat látvány terveket mutatott be a cég, addig mára már több prototípus megépítésre került. A 2016-os évben megépült két pálya szakasz az Unibike próba pályája és az Unibus próba pályája. Valamint előkészületek történtek a teher pálya szakasz megépítésére. Az Unibike személy szállítási jármű már 2016 októberében elindult és azóta már több engedélyt, műbizonylatot beszerzett.

A 2017-es évben hatalmas fejlődés történt. A 2017-es év elején elindult a 14 személyes Unibusz és azóta is rója teszt köreit. Több kiállításon is részt vett a Sky Way a már elkészült járművekkel. A 2017-es évben a 2 évente megrendezésre kerülő, Európa legnagyobb vonat-, villamos és szállítmányozás-technikai kiállítása, az InnoTrans kiállításon már élő nagyságban látható volt az Unibike. Itt már bele lehetett ülni.

Ezután még nagyon sok kiállításon vettünk részt. Miért írom azt, hogy vettünk részt? Azért mert én bevásároltam magam a holdingba és résztulajdonnal rendelkezek, az az társtulajdonos vagyok! Amikor először találkoztam a Sky way projekttel akkor bizalmat szavaztam neki, hogy megvalósul a támogatásommal, vagyis nagyon sok ember támogatásával. Aki bizalmat szavazott a Sky way projektnek az most nem aggódik a jövő miatt, mint ahogy én sem. Ugyanis a Sky Way megbecsüli a támogatóit és minden egyes fejlesztés növeli az idáig megszerzett résztulajdon értékét.

2017-ben is megrendezték az Ecofesztet akkor is ott voltam.

Meggyőződtem arról amibe hittem, hiszek. A saját szememmel láttam az akkor már elkészült járműveket és fel került a nevem a Sky Way múzeum mennyezetére, mivel a támogatók között vagyok. Ez nem olyan dolog, hogy majdleszbelőlevalami, ez egy fejlődő projekt amely az egész világon elterjed hamarosan! Ezek a szállítási módok fényévekkel megelőzik a jelenlegi szállítási módokat. A balesetmentesség, az energia felhasználás, és a kivitelezés területén. A megépítése töredéke a ma használatos szállítási módok megépítési költségének.

Ebben az évben 2018 augusztus 04.-én is megrendezésre kerül az Ekofeszt melyre ismét kiutazok. Ismét fejlődött a Sky Way és többek között az 1 tonnát emelő drónt is bemutatják. Az Ekofesztre bárki kiutazhat és megnézheti hol tart a projekt. Jelentkezni ide kattintva lehet.

Te aki ezeket a sorokat olvasod elgondolkoztál már azon, hogy milyen jövőd lesz? Milyen jövőt hagysz a gyerekednek, unokádnak?? Eltudod képzelni, hogy egy olyan jövőt tudunk az utánunk lévő korosztályoknak hagyni amilyenre még soha de soha senki nem is gondolt! Egy tiszta, élhető, balesetmentes és anyagilag biztos jövőt. Ez most elérhető a te számodra is!

Ugyan is csak annyi a dolgod, hogy részt veszel a projektben és egycsapásra megváltozik az életed!

Miért vagyok ebben olyan biztos?

Azért mert én már több mint kettő éve támogatom a projektet és bizony jelentős változás történt az életvitelemben mind anyagi, mind családi téren.

További infóért iratkozz fel információs csatornámra ide kattintva!

Tapasztalataimról szívesen beszélek veled, ha megkeresel elérhetőségeimen.

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Levelet a kapcsolat menüben írj!

Köszönöm, hogy megosztottad!
67
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg