• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Sky Way egy piramis játék? Vajon tényleg hihetnek-e benne?

A Sky Way egy piramis játék? Vajon tényleg hihetnek-e benne?

Az, hogy a Sky Way egy piramis játék azt csak azok mondják akik még nem ismerték meg kellőképpen.
Sajnos olyan emberek nyilvánítanak véleményt akik felületesen, fél információkból ismerik a Sky Way-t.

Igen, ilyen kérdések már kevésbé merülnek fel, hiszen azon szállítási pályák – amelyeken az ipari mintapéldányok tesztjei zajlanak és amelyeken a műbizonylati tanúsításaikat is megszerzik – már felépültek.

De nézzük a tényeket!

A gyártás

Valójában az egyik legnyilvánvalóbb bizonyítéka a projekt valóságának. Prototípus-kísérleti gyártásunk és működő mintapéldányaink vannak, amelyeket minden érdeklődőnek és a nemzetközi kiállítások résztvevőinek is bemutatunk.

Én személy szerint már kettő éve társtulajdonos vagyok a Sky Way holdingban. Azóta nagyon sokat fejlődött a támogatásoknak köszönhetően!
2017 júniusában megrendezésre került a második Eko fesztivál ahol több mint ötezer befektető vett részt. Itt aki részt vett meggyőződhetett a projekt fejlődéséről. Én ott voltam, a saját szememmel láttam és megfogtam az idáig elkészült teszt járműveket.

A “Piramisjátékok” nem tesznek ilyet! Azok nem termelnek semmit, nem hoznak létre semmit, nem adnak el semmit, nem is vásárolnak semmit, azok csak a betétesek pénzére építenek, és csak az új csatlakozó tagok hozzájárulásából eszközölnek kifizetéseket. A “piramisjátékok” csak a résztvevők közötti pénzforgalom terhére működnek, és nincs pénzük – és nem is lehet – semmiféle gyártásra.

Az aktív befektetések 2014-től napjainkig tartó rövid időszaka alatt a SkyWay a következőket építette már fel:

– Belorussziában egy 36 ha-os közlekedési infrastruktúrát;

– 3 járműtípust (2 már a Belarusz állami szervek által is hitelesítve van);

– saját gyártást a legkorszerűbb berendezésekkel.

Állami jóváhagyása

A SkyWay technológiáját az Orosz Föderáció Közlekedési Minisztériuma hivatalosan is elismert innovációként hagyta jóvá. A kormány soha nem kezeskedett volna egy “piramisjáték”-ért. A következő – Indonézia, Ausztrália, az Európai Unió, az Egyesült Arab Emírségek, Bolívia, Vietnam és más – államokkal folytatott együttműködéseink során aláírt megállapodásokkal rendelkezünk. A “piramisjátékokkal” a különféle államok nem működnek együtt.

A fenti érvek bizonyítják, hogy a SkyWay egy valódi, működő és eredményes projekt, amely valós eredményeket mutat fel és érdekelt a saját technológiája továbbfejlesztésében. Egyébként is a projekt megvalósítási tervének 2/3 része, vagyis a 15 fejlesztési fázisból 11 már befejeződött.

A beruházás megvalósítási tervének beteljesülése után a gyökértechnológiába való befektetés lehetősége lezárul. A jövőben az új befektetők már csak az egyes célprojektekbe tudnak majd befektetni. Azok, akik a SkyWay technológiák fejlesztésébe még ma befektetnek, a vállalat minden sikeresen megvalósított projektje után osztalékot kapnak. Ezért ne hagyják ki a mostani befektetési lehetőséget.

Dönts jól, most! Vegyél részt a projektben és felejtsd el az anyagi gondjaidat!

További infóért iratkozz fel az információs csatornámra és értesítést kapsz a projekttel kapcsolatosan!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen, vagy írj levelet!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!
111
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg