• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Sky Way Ekofeszt 2018 kint voltam, megnéztem, beleültem

Sky Way Ekofeszt 2018 kint voltam, megnéztem, beleültem

Készítettem pár videót, fényképet a Sky Way Ekofeszt napján a Teszt Parkban Belorusziában Marina Gorkában. Valóban egy nagyszabású projektről van szó. Amint a felvételeken is látszik gigantikus fejlődés történt az egy évvel ezelőtti állapothoz képest.

Nagyon jó érzés volt utazni az U 4 – 220 – T 2 jelzésű unibuson utazni. Csendes, klimatizált és észrevehetetlenül suhant. Sem a gyorsulást sem a lassítást nem lehetett érezni benne. A videót utazás közben készítettem.

Mint társtulajdonosnak jó látni az óriási fejlődést, bizonyítva, hogy jó helyre kerül a pénzem és a támogatók pénze. Semmihez nem hasonlítható az az érzés amikor testközelben érezhettem az elkészült pályákat, gördülőállományokat.   Az utazáshoz már előre meg kellett rendelni a jegyeket, csak úgy lehetett beszállni a járművekbe.

A 14 személyes Unibus is közlekedett, melyet 2017-ben mutattak be először működés közben.

Azóta megszerezte az engedélyeket a közlekedésre. Én nem tudtam most felülni rá mert egy jegyet kapott mindenki. De voltak akik utaztak rajta, a videóban látható.

A unicar – egy közösségi közlekedési modell, amely minden egyes szekciójában 6 űlőhellyel rendelkezik. A szekciók száma az utasforgalom intenzitása függvényében növelhető. Az első unicar 2017 októberében Minszkben a “Szállítás és logisztika” kiállításon került bemutatásra. Azóta már megszerezte az engedélyeket a közlekedésre és az Eco Feszten már utasokat szállított.

Bemutatásra került a Sky Way saját fejlesztésű dronja, mely 1.5 tonnát is tud emelni, szállítani-

Уникальный дрон для SKyWay — новые технологии и проверенные временем решения from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Hihetetlen jól ki van dolgozva a Sky Way rendszer. Innovatív, praktikus, egymásra épülő rendszer. A sínrendszerek “útpályák” sokféle megoldása, azok igény és felhasználás szerinti átjárhatósága a különböző személy és áru szállítási modulok között.
A szállítási modulok LEGO szerű összeépítése, ami lehetővé teszi, hogy az egységeknek különböző funkciói és kapacitásai legyenek.

Ez a személy és áru szállítás olyan komplex formája egy struktúrán belül, ami tényleg egyedülálló és sehol nem létezik a világon.
Az energia és költség hatékonysága pedig valóban lehetővé fogja tenni tömegek számára az olcsó és gyors utazást.

És mindezt megfejeli a rendszer a hihetetlen környezet barát módjával, miszerint egy a táj formáját élővilágát egyáltalán nem romboló, befolyásoló útstruktúrát hoz létre.
És amiről igazából nem szokott szó esni, de én nagyon várom, az maga az egyedülálló utazási élmény lesz.

Milyen csodálatos látvány lesz utazás közben a magasból szemlélni a tájat, a természetet, az élővilágot.
Pár éven belül megvalósul az első tömegközlekedési vonal, ami után megállíthatatlan terjeszkedésbe fog a Sky Way világszerte.

Hogyan tudsz hozzájárulni a SkyWay sikeréhez és mit kapsz cserébe?

Többféle csomag létezik, havi befizetéssel, 8-9-10 hónapon keresztül 25-5000 dollárig. Ez azt jelenti, hogy 1000 dolláros kiadásért várhatóan 45.000 dollárt érő tulajdonhányadot kapsz, amit a tőzsdei bevezetés után bármikor el is adhatsz.

Viszont ha nem adod el, akkor osztalékra leszel jogosult ÉLETED VÉGÉIG, mivel a tulajdonhányadokkal (illetve később majd a részvényekkel) tulajdonosa leszel a SkyWay-nek. Sőt, ugyanúgy öröklődnek, mint egy ingatlan, tehát több generációnak lesz rendszeres bevétele belőle. A SkyWay tőzsdei bevezetését pár éven belül tervezik.

Miért gondolom azt, hogy a SkyWay reális lehetőség?

A legfontosabb, ami engem meggyőzött, hogy van mögötte kézzel fogható tartalom. Aki rövid távon gondolkodik az nem hoz létre egy ilyen technológiát. Bármikor ki lehet utazni Marina Gorka városába és meg lehet fogni a kezeddel a kabinokat. Ahogy ezt én is megtettem már kétszer. Meggyőzött továbbá az államok sora, amelyek meg kívánják valósítani ezt a közlekedést saját hazájukban (India, Ausztrália, Arab Emirátusok….). Ami számomra döntő volt, azok a videók, hírlevelek, heti híradó, amit több hónapon keresztül figyelemmel kísértem.

A SkyWay csomagokat már havi 25 dollártól meg lehet venni, havi befizetéssel, ami sokaknak hatalmas könnyítés, valamint rövidesen hatalmasat lendít pozitív irányba az életeden.

Én ezek miatt döntöttem a SkyWay mellett.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
72
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg