• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi az a SkyWay húrhíd? Az EkoFesztiválon 2018-ban bemutatták

Mi az a SkyWay húrhíd? Az EkoFesztiválon 2018-ban bemutatták

A húrhíd – ez sokuk számára új téma.

A SkyWay létrehozója Anatolij Junitszkij nem egyszer említette, hogy a húrsín valójában egy miniatűr függőhíd. A húrhíd még abban is különleges, hogy minden egyes eleme előfeszített. Hiszen még a járófelszíne is oszlopok között kifeszített tekercselt csőből van kialakítva.

A rugalmas és tekercselt formában tárolt varrat nélküli csöveket általában széles körben használják a technológiai, valamint a gáz, olaj vagy gáz kondenzációs kutak javítási és felújítási munkái során. Ez a technológia még a múlt század 50-es éveiben került feltalálásra, de széleskörű felhasználása csak a 80-as években kezdődött meg.

A SkyWay új távlatokat nyitott a számára.

Természetesen a csöveken belül még a legstrapabíróbb húrok is behúzásra és kifeszítésre kerülnek. Ez egy függőhíd, amelyben az alapvető konstrukció rugalmas elemekből került kialakításra. Az elemek húzásra vannak igénybe véve, a járófelület pedig függesztett. Függő hidakat akkor a legjobb alkalmazni, ha a híd meglehetősen hosszú és nem lehet vagy a nagy hajóforgalom miatt nem szerencsés a mederben közbenső hídlábakat elhelyezni.

Az ilyen típusú hidak nagyon harmonikusan néznek ki.

Az egyik leghíresebb példa a Golden Gate Bridge, amely a San Francisco-i Öböl bejáratánál helyezkedik el. Egy függő híd előnye az, hogy a minimális mennyiségű anyagból megépített egyetlen fesztávja akár nagyon hosszú is lehet. Ezért az ilyen konstrukciók alkalmazása – a széles szurdokok és vízi átkelők esetében – nagyon hatékony megoldást jelent.

Emellett a függő hidak magasan a vízfelszín felett is épülhetnek, ami azt biztosítja, hogy még a magas felépítménnyel rendelkező hajók is kényelmesen áthaladhassanak alatta. Nem szükséges közbenső támasztó hídlábakat építeni, ami nagy előnyt jelent például a hegyi szakadékok vagy az erős áramlású sebes folyók áthidalása esetében.

Mivel viszonylag hajlékonyak, a függő hidak a szerkezeti épségük veszélyeztetése nélkül képesek az erős szeleket vagy a földrengéseket is átvészelni. A merev hidakat sokkal erősebbre és sokkal nehezebbre építik. A függőhidak ezen előnyeihez – mivel minden elemük előfeszített – még a kevesebb anyagfelhasználás is hozzásorolandó.

A SkyWay EkoTechnoParkban látható húrhídról ily módon elmondható, hogy: az általunk épített gyalogos híd könnyű, szép, és egyáltalán nem drága ami egyben annak is bizonyítéka, hogy képesek vagyunk új típusú húrhidakat tervezni és megépíteni.

Közúti, vasúti és gyalogos hidakat, amelyek fele annyiba kerülnek, mint a hagyományos gerendahidak. Azonkívül az ilyen hidaknál a támasztó oszlopok felett hődilatációs réseket sem találunk. Ez a hagyományos gerendahidak legproblémásabb helye, ahol minden egyes gépkocsikerék felütközik és beleng, ami mind a híd, mind az autó élettartamát csökkenti.

Ezzel a fejlesztéssel demonstráljuk a SkyWay technológia egyik legfontosabb jellemzőjét – a rugalmasságát.

A videóban jól látható a szerkezeti felépítése.

Что такое струнный мост SkyWay? Презентация на ЭкоФесте 2018 from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

A csatlakozásom óta jelentős változáson ment keresztül a projekt. Bizony nagyot fejlődött a Sky Way projekt. Hatalmas fejlődést ért el a mi támogatásunknak köszönhetően.

Kicsit több mint kettő évvel ezelőtt amikor csatlakoztam és támogatásomat adtam a projekt megvalósításához, akkor még csak animációkon mutatták be, hogy milyen lesz. Viszont én már akkor is bizalmat szavaztam neki.

Mondhatom életem egyik legjobb döntése volt!!

Te, a projekt támogatójaként mindennek a nyereségéből fogsz folyamatos osztalékban részesülni.
Mert a fejlesztéseket segítve – társtulajdonossá válsz a vállalkozásban.
Ami pedig egy stabil és igen magas jövedelmet biztosító pénzforrás lesz számodra.
Hiszen – amíg ember él a földön addig – közlekedésre és szállításra szükség lesz.
Hosszan lehetne sorolni, miből maradtunk ki, mert nem volt sem információ, sem gyakorlati lehetőség “betársulni.”
Most itt a “végre én is jókor vagyok a jó helyen” esélye. Nagyon gyorsan használd ki!
És a pénz hiánya soha többé ne gátoljon meg Téged semmiben!

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

 

Üdvözlettel

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
108
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg