• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay első svájci célprojektje – San Bernardinoban

A SkyWay első svájci célprojektje – San Bernardinoban

Megvan az első, leegyeztetett, tegnap szó szerint a térdünkön aláírt, svájci célprojektünk. San Bernardino. Szándékosan semmilyen hírt nem tettünk közzé erről a projektről. A SkyWay Capital stratégiája – az, hogy csak megbízható, ellenőrzött és már jóváhagyott információk tehetők közzé.

De most, már nagy megelégedettséggel beszélhetek erről a projektről.

Télen a partnereinkkel (akiket biztosan látni is fognak még) együtt, először találkoztunk a kormány képviselőivel Cantonban. Hat hónap alatt elő lett készítve a blokklánc szimulátora. Ez egy igen összetett fejlesztés, amit általában tucatnyi ember végez. A mi esetünkben ezt néhány ember végezte el. A csapatok változnak, talán ugyanaz a tervező lesz, vagy talán egy másik, de a korábbi, mindenesetre nagyon hasonlított Anatolij Eduardovicsra.

Erre a csapatra vonatkozóan a befektetéseket naponta kellett biztosítani, amit a Transnet kripto-projekt rajongói finanszíroztak meg, és amely jelenleg felfüggesztett állapotban van. És amikor az “Anyacéggel” a szimulátorra vonatkozó egyeztetések zajlottak, a mi srácaink együtt és összehangoltan igen csak nem kevés érdekes javaslatot is megtettek, amelyeket idén már mindannyian a valóságban is használni fogunk.

Képzeljék el, hogy a mobilalkalmazásban pontokat rajzolhatnak, és horgony-támoszlopokat is építhetnek majd. Nehéz és könnyű pályákat, valamint városi és teher kivitelű szakaszokat. És mindezt önmaguk is képesek lesznek lemodellezni. Ön ezt aztán bemutathatja a partnereinek, a potenciális befektetőinek és ők ezt azonnal meg is tekinthetik.

Minderről már idén tudomást szerezhetnek, de egy kicsit később.

De a legérdekesebb, barátaim, az amit a liechtensteini kollégáink mondtak. “Senki, soha a világon, nem próbált még meg digitalizálni egy infrastrukturális célprojekt hálózatot. És ha Önök ezt megteszik, akkor egy egész sor projektjük lesz.”

Tegnap még egy nem megépített könnyű pályát láttunk. Barátaim, eltelt 5 hónap és pálya már meg is volt építve. Ez azt jelenti, hogy minden 5-7 hónaponként célprojekteket tudunk megvalósítani. Javaslom, hogy ígérjük meg magunknak, hogy elindítjuk és kipróbáljuk az új jogi és pénzügyi rendszer blokkláncon alapuló mechanizmusát.

Megmutatjuk a kriptoközösségnek, hogy mindez lehetséges. És akkor a kriptotematikájú konferenciákon és hackatonokon (programfejlesztői szakmai fórumokon) már minden egyes ország konkrétumokról fog beszélni és mindegyik beáll majd a sorba.

Первый адресный проект SkyWay в Швейцарии. Сан-Бернардино from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
9
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg