• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az ipar 4.0 eszköztára a SkyWayben így tervezünk mi

Az ipar 4.0 eszköztára a SkyWayben

Az Unicar-U4-430-T3- egy innovatív közlekedési eszköz. A nagy hatékonyságú SkyWay felüljáró rendszer gördülőállományának egyik modellje. Intelligens irányítási rendszer. Tökéletesen kiegyenlített sima és egyenesfutás valamint alacsony zajszint. Korszerű kompozit
anyagok. Hatékony energiafelhasználás és kényelem. A felüljáró rendszernek köszönhetően balesetmentes közlekedés. Max. sebessége városban 150 km/h.

Az U4-430-T3-Unicar a korszerű 3DExperience platform segítségével a következő fázisok során valósul meg:

Információgyűjtés és -elemzés, műszaki célkitűzések meghatározása, formatervezés és a vázlattervek kidolgozása. Előzetes számítások és 3D-modellezés, a létrehozandó modellek rajzainak elkészítése. A műszaki dokumentáció, a modellek és rajzok termelésnek történő átadása és technologizálása.

  • Gyártás
  • A termék minőségének gyártás során történő ellenőrzése
  • Nagy pontosságú összeszerelés és beállítás.
  • A jármű alkatrészeinek és műszaki egységeinek tesztelése, közös működésük összehangolása és a tanúsítványaik megszerzése.

A 3DExperience platform a fejlesztési folyamat minden résztvevője számára lehetővé teszi, hogy valós idejű változtatásokat hajtsanak végre a projekt megvalósításának bármely szakaszában.
A járműrendszerek működtetése során nyert adatokat speciális információs rendszerbe viszik fel,
ami lehetőséget nyújt a műszaki állapot figyelemmel kísérésére, valamint a karbantartási előírások pontos meghatározására.

A modern fejlesztéshez és tervezéshez alkalmazott digitális platformok, az automatizált gyártósorok, a magasan képzett szakemberek jelentik az új generációs közlekedési technológiák fejlesztésének alapjait.

Te, a projekt támogatójaként mindennek a nyereségéből fogsz folyamatos osztalékban részesülni.
Mert a fejlesztéseket segítve – társtulajdonossá válsz a vállalkozásban mint ahogy én is.
Ami pedig egy stabil és igen magas jövedelmet biztosító pénzforrás lesz számodra.
Hiszen – amíg ember él a földön addig – közlekedésre és szállításra szükség lesz.
Hosszan lehetne sorolni, miből maradtunk ki, mert nem volt sem információ, sem gyakorlati lehetőség “betársulni.”
Most itt a “végre én is jókor vagyok a jó helyen” esélye. Nagyon gyorsan használd ki!
És a pénz hiánya soha többé ne gátoljon meg Téged semmiben!

Ha valaki egy üzletet épít, vagy nem építi csak tagja például egy üzleti hálózatnak, Ő attól még nyugodtan rendelkezhet kisebb-nagyobb SkyWay tulajdon résszel! Megveszi, birtokolja, és dolgozik tovább a saját üzletében, vagy fogyasztja tovább a saját üzletének a termékét.

Manapság már nem azt a kort éljük, hála az internetnek, hogy csak egy cég termékeivel dolgozzon valaki. Ettől még nem fogja senki megkövezni! Még csak el sem kell mondani senkinek, ha valaki ettől tart, mert a SkyWay-nél nincs kötelező tovább ajánlás. Eddigi tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy az emberek 90%-a senkinek nem mondja meg hogy SkyWay résztulajdonos, még otthon sem.

Összefoglalva, ha valaki más üzletben van, attól még nyugodtan vehet SkyWay csomagokat! Nem fogják a saját üzletéből ezért kinézni, pláne azért, mert senki nem tudhatja, hogy az üzlettársa melyik más hálózat(ok) tagja még.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
43
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg