• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Anatolij Junitszkij tulajdonos a SkyWay cégcsoport fejlődéséről

Anatolij Junitszkij tulajdonos a SkyWay cégcsoport fejlődéséről

Kérdésekre adott választ Anatolij Eduardovics a 2018 augusztus 4.-én megrendezett Eko feszt rendezvényen.

Üdvözöm, Anatolij Eduardovics!

Oroszországból, Vologdából jöttem. Nagyon örülök, hogy személyesen is láthatom Önt, a legmélyebb tiszteletem Önnek mint a legprofibb szakembernek.
Nem kérdésem van, hanem a jövőbeli elképzeléseire vagyok kíváncsi. A projektünk már nem egy hógólyó, hanem már egy lavina kezdetére emlékeztet.

A munkatársak, noha nagyszerűek és szakmájukban profik, de számuk mégiscsak korlátos. Hogyan fog ezzel a személyzeti feladattal megbirkózni?
Kezdve pl. az olyan szakmabeliek keresésével mint a geológusok, geodéták, tervezők, vonalszakasz szerelők, gördülőállomány gyártók, hiszen a tervek hatalmas igényeket jeleznek elő.

Alvállalkozóik lesznek vagy hogyan lesz ez a jövőben kialakítva? Fel tudná ezt nekünk vázolni?

A válasz Anatolij Junitszkijtól

Fejlődünk és igen csak gyorsan fejlődünk. Már beszéltem erről. Pillanatnyilag csak mérnökből több mint 600-an dolgoznak nálunk. Noha három éve még csak egyedül voltam. Természetesen a jövőben még ennél is gyorsabban kell majd fejlődnünk. Annak érdekében, hogy több millió kilométernyi utat tervezzünk és építsünk meg (és ez az idő 10 éven belül elérkezik). Cégünknek több mint 100 ezer embert kell foglalkoztatnia. Ez azt jelenti, hogy az egész világon lesznek részlegeink és fiókjaink stb.

De! Ha kiszervezzük a tervezést, és az építkezéseket, akkor elveszítjük az üzletet. És Önök mint részvényesek elveszítik a befektetéseiket és az osztalékaikat.

Ezért mindent a saját kezünkben fogunk tartani. Alvállalkozóink lesznek. Ma már vannak ilyen konzulenseink az Emirátusokban, akiken keresztül működünk. Ezek azok a szervezetek, amelyeket a kormány nevezett ki. Vannak alvállalkozóink, akik fémszerkezeteket, betonozási, geodéziai és geológiai felmérési munkálatokat fognak végezni a számunkra.

Mindent helyben a helyi szervezetek erőforrásaival fogunk elvégezni.

Az építkezéseket is. Az építkezéseknek is megvannak a különféle fázisai. Például a betonozási, az alapozási munkák is ilyenek, miért kellene ezeket nekünk magunknak végezni? Ezeket a helyi alvállalkozók fogják megcsinálni. De a húrok kifeszítését, a horgonyzási tevékenységeket és más egyéb know how-t igényló dolgokat mi magunk fogjuk elvégezni, így fent tudjuk tartani a kontrollt az egész folyamat felett.

A Boing társaságnak pld. 10.000 beszállítója van. A Boing nem gyárt szárnyakat, motort futóművet és gépvázakat. Miért? Ők az egész világról származó alkatrészekből szerelik össze a gépeiket. És a végtermék pedig amerikai repülőgépként jelenik meg. Amit a Boing gyártott le. Így fogunk mi is működni.
Fel fogjuk futtatni a saját gyártásunkat, többek között az Emirátusokban is, ahol meg akarjuk szervezni a sorozatgyártást. Ugyanakkor a gördülőállományok, a fémszerkezetek előállítására a világ minden részéről fel fogjuk használni az arra alkalmas alvállalkozókat. Ezek olyan partnerek, akik már ma megvannak nekünk.

Hogyan lehet az Önök alvállalkozójává válni?

A videóban elmondja Anatolij Junitszkij.

Про развитие группы компаний SkyWay, планы на будущее from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Anatolij Junitszkij felvázolta a közeljövőben, hogyan is fog működni a cég. Nagyon sokan még most sem hiszik el, hogy a Sky Way húrvasút hamarosan a világon mindenhol közlekedni fog. Nem csak mint személyszállító jármű, hanem a teherszállítás területén is.

Rohamosan és megállíthatatlanul fejlődünk! Én már részese vagyok ennek a projektnek és élvezem az előnyeit. Te is részese lehetsz és még az unokád is élvezni fogja a Sky Way nyújtotta osztalékot.

Most még egy rövid ideig megalapozhatod a családod jövőjét!
Nem kell mást tenned mint egy ingyenes regisztrációval csatlakozni a projekthez és választani a Sky Way által kínált csomagokból. Akár havi részletfizetéssel is tudod támogatni a projektet.

Aki támogatja a Sky Way projektet az mindenképpen jól fog járni előbb utóbb. Soha többé nem lesznek anyagi gondjai de még az unokáinak sem! Mivel minden nyereségből osztalékot fizet a Sky Way és örökölhető a most megszerzett tulajdonhányad.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
73
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg