• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

2016-ban a SkyWay társaság elkezdte a teherpálya megépítését

2016-ban a SkyWay társaság elkezdte a teherpálya megépítését az EkoTechnoParkban.

Ez a 2001-ben elkezdődött, a teherszállítási piacot megcélzó fejlesztések megvalósításának köszönhetően történhetett meg. A SkyWay teherkomplexumai mindenféle terhek szállítására felhasználhatók a vasérctől és olajtól kezdve a kommunális hulladékig és a veszélyes kémiai anyagokig bezáróan.

A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a teherkomplexum infrastruktúráját gyakorlatilag bármilyen földfelszíni adottság esetén meg lehet építeni és a legkülönfélébb klimatikus körülmények esetén is egész évben lehet üzemeltetni.

A teherkomplexum gördülőállománya energiatakarékos meghajtó berendezésekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a szállítás során a szállítási költségek csökkentését és energiaforrásként a megújuló energiák felhasználását.

A SkyWay társaság a különféle feladatok megoldására több fajta teherszállítási megoldást javasol.

Unicont – speciális SkyWay tehermodul, amely tengeri konténerek szállítására szolgál.

2016-ban a SkyWay társaság elkezdte a teherpálya megépítését

A unicont fő felhasználási területe – a logisztikai szállítási központok és a kikötői infrastrukturális objektumok.

A konténerek unicontba történő be- és kirakodása mind a speciális SkyWay terminálokban, mind a szokásos módon, kalapácsdaruval vagy folyami kikötői rakodó segítségével végezhető el. A unicont kostrukciója bármilyen típusú konténer szállítását lehetővé teszi: 20-40 lábas konténerek szállíthatók vele – bármiféle átrakodás nélkül. Az unicont útpályája lehetővé teszi további SkyWay teherszállítási módozatok használatát is.

SkyWay unitruck teherszállító-jármű szóródó, folyékony és veszélyes, romlandó valamint darabos áruk szállítására alkalmas.

A moduláris kialakítása lehetővé teszi a teherforgalom szinte minden területén történő felhasználását.

A unitruck intelligens vezérlőrendszere az adott útvonalon a minimális biztonságos követési távolsággal járó időtartamokkal szervezi meg a forgalmat. Mindez lehetővé teszi a komplexum kapacitását illető igen magas hatékonysági szint elérését. Az egység feltöltése és ürítése automatikusan történik. Az EkoTechnoPark fejlesztéseinek eredményeként létrejött egy jól működő teherszállítási útvonal, amelyen a unitruck sikeresen teljesíti menetpróbáit. Szükség esetén az unitruck kombinálható a személyszállítási vonalakkal vagy a unitransz szállítószalagjaival, amely jelentősen kibővíti az alkalmazási körét.

A unitrans egy kerékpárokon gördülő, zárt heveder alapú szállítószalag.

Ez optimális megoldást jelent a bányászati területeken és a tengeri kikötők be- és kirakodási termináljai szervezése során.

Az unitrans szállítószalag feltöltése egy speciális terminállal, az ürítése pedig a szállító heveder függőleges síkba történő úsztatásával történik. A SkyWay teherszállítási komplexumokat a megépítéskori kis anyagfelhasználási igény, az alacsony szállítási költségek, valamint a környezetre minimális hatással lévő nagy sebességű teherszállítási folyamatok és a táj eredendő természeti adottságainak megőrzése jellemzi.

Грузовые комплексы SkyWay from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Legyél társtulajdonos Te is a Sky Way projektben mint én! Keress meg és segítek az indulásban!

Kezdd az ingyenes csatlakozással!

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi élethelyzetedből, akkor csatlakozz, hogy társtulajdonos lehess, ahogy én.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban, vagy vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg