• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Pontosan mikor rajtol a Sky Way üzlet ?

Pontosan mikor rajtol a Sky Way üzlet ?

A Sky Way már elrajtolt 2014-ben.

2016-tól kisbefektetői finanszírozással épül az Eko Techno Park Belorusziában, Marina Gorka város mellet.

A projektekből befolyó profit egy részét már a korábban olcsón kiadott részvények visszavásárlására fogják fordítani. Ha lesz olyan aki el akarja adni nekik visszavásárlás formájában.

Bár ekkor még nem érdemes eladni, hacsak nem létszükséglet valakinek. Az időpontot nem lehet pontosan megmondani, de ez a folyamat ami le fog zajlani addig. A műbizonylat megszerzése már a technikai rizikó elhárulását jelenti. Ekkor a nagy befektetők vásárlásai valószínűleg lavinaszerűen fognak megindulni. Már most is informálódnak, de erre a műbizonylati szint elérésére várnak.

Részvényekhez addig lehet jutni amíg el nem fogynak. Van a kisbefektetőknek 15% és a nagybefektetőknek 31%. Ha elfogy a nagybefektetőknek szánt keret akkor valószínűleg a kicsik keretéből megmaradt összegnyit is felkínálják a nagyoknak. Ez lehet egészen gyors is akár, pár hónap. Ezt senki nem tudja pontosan megjósolni.

3.Eddig kb. 2 héttel a diszkontváltás előtt mindig jelezték, hogy változni fog a diszkont. Ez az ő érdekük is, hogy akkor felpörgessék a finanszírozást. Ez az építkezési fázisokhoz kötődik, amikor zárul az egyik akkor változnak a diszkontok is. Most hamarosan elkészülnek a hatodik pálya szakasszal is.

Ez azt jelenti, hogy a SkyWay technológiának, a tesztelése és a műbizonylatai megszerzése után minden esélye megvan az állami megrendelésekre ajánlott innovációs technológiák listájába kerülni.

Egy ilyen döntést nem lehet eléggé értékelni, mert az orosz állami támogatás jelentősen képes megkönnyíteni a technológia piacra vitelét és a fejlesztési valamint a tesztpark építési költségeinek – a legrövidebb idő alatti – megtérülését, következésképpen az értékesítést gyorsan nyereségessé tenni.

Gyakorlatilag a szállítási kommunikációs rendszerek korszerűsítésének és fejlesztésének komoly igényével rendelkező Oroszország Sky Way technológia megrendelőként való fellépési készségéről tanúskodik!

Ingyenes regisztráció itt: regi

Mindent összefoglalva érdemes minél hamarabb résztulajdont vásárolni!

Pontosan mikor rajtol a Skyway üzlet ?

Az aki ma értékeli a Sky Way csúcstechnológiából adódó hatalmas lehetőségeket, és fejlődési perspektívákat, az magának a gyerekeinek, unokáinak és dédunokáinak biztosít kényelmet, és ami a legfontosabb balesetmentes életet.
Ha neked nem mindegy a jövő és szeretnéd jobb irányba mozdítani azt valamint beírni a neved a történelembe, akkor szívesen látunk ebben a projektben.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg