• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay eseményei 2020 Augusztus

A SkyWay eseményei 2020 Augusztus

A SkyWay projekt 2020 augusztusi főbb eseményei

Anyagszilárdság tesztelő berendezés a SkyWay gyártásában

Egy olasz Galdabini Quasar 250 típusú tesztberendezést szállítottak le Belorussziába a húrszállítás gyártásába, amely elősegíti a húrszállításban használatos anyagok anyagai és kötései szilárdságának ellenőrzését.

Miért fontos ez?

A SkyWay szállítás előállításához a piacon nem mindig lehet a megfelelő anyagokat megtalálni, ezért bizonyos anyagokat a cégnek saját magának kell kifejlesztenie. Az új berendezés segít a húrszállítás anyagoknak a minőségének ellenőrzésében.

A SkyWay fejlesztői új irodában

A hónap elején a “Unitsky String Technologies Co.” szinte majd minden részlege átköltözött az új minszki épületbe. A kilencemeletes irodakomplexum, több mint 9000 négyzetméteren mintegy ezer alkalmazottnak ad otthont.

Miért fontos ez?

Az egy irodakomplexumban végzett munka leegyszerűsíti az osztályok közötti kommunikációt, és felgyorsítja a fejlesztési, tervezési és jóváhagyási folyamatokat.

A “Unitsky String Technologies Co.” 2019 évi pénzügyi auditja

A SkyWay fejlesztőtársaság közzétette a vállalat 2019 évi munkájának eredményéről készült pénzügyi auditját. A jelentés szerint a “Unitsky String Technologies Co.” által benyújtott dokumentáció – a Belorusz Köztársaság jogszabályai előírásaival összhangban – a fejlesztés minden szakaszában minden lényeges szempontból megbízhatóan tükrözi a vállalat pénzügyi helyzetét.

Miért fontos ez?

2015 óta a SkyWay fejlesztővállalat – hogy evvel is deklarálja munkája átláthatóságát – minden évben független könyvvizsgálói jelentés formájában tette közzé gazdasági tevékenységeinek eredményeit.

A unibus európai műbizonylatának megszerzése

A ” Unitsky String Technologies Co.” gördülőállományok osztályának munkatársai az Európai Unióban a “Unibus U4-212” jármű műbizonylatolására készülnek. Ehhez a Revelator tanácsadó cég támogatásával adatokat gyűjtenek annak bizonyítására, hogy a unibus összes rendszere valóban megfelel a szabályozási dokumentumokban található követelményeknek.

Miért fontos ez?

A műbizonylati tanúsítás megszerzése a jármű kereskedelmi célú előkészítésének egyik legfontosabb állomása, amelynek célja a biztonsági és a törvény által előrt állami szabványoknak való megfelelés tanúsítása.

Interjú Szvetlana Volosinával

Szvetlana Volosina, a “Unitsky String Technologies Co.” üzletfejlesztési osztályának vezetője arról beszélt, hogy mivel foglalkozik ma a SkyWay célprojektek osztálya. Hogyan befolyásolta a járvány a munkáját és hogyan változtak az évek során a húrszállításba történő befektetések kockázatai.

Miért fontos ez?

Szvetlana megerősítette, hogy a kereskedelmi projektek potenciális megrendelői részéről a SkyWay iránt megnyilvánuló érdeklődés növekszik. A világjárvány nemhogy csökkentette, hanem inkább még némileg meg is növelte a húrszállítás iránti igényeket.

A SkyWay eseményei 2020 Augusztus

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg