• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Sky Way lépett egy merészet !

A Sky Way lépett egy merészet !

Fontos tudni | A SkyWay szellemi tulajdona

Anatoli Unitsky a projekt alapítója szellemi tulajdona alapján több mint 400 milliárd SkyWay tulajdoni hányad került kibocsátásra. Ennek a tulajdonnak a felbecsült pontos értéke 400 867 433 000 USD, amelyet a SkyWay közösségi finanszírozás elindítása legelején, 2013-ban a független “Hold-Invest-Audit” cég mért fel.

Csaknem hét évvel ezelőtt a SkyWay technológia csak Anatoli Unitsky szellemi tulajdona formájában létezett, ezért annak felértékelését az üzleti terve előrejelzési mutatói alapján végezték el. Más szavakkal, a független értékelőnek bemutatták a SkyWay sikeres kereskedelmi tevékenységét feltételező kidolgozott fejlesztési terveit, amelyet (“Hold-Invest-Audit”) 400 milliárd USD-ra becsült fel.

Ennek keretén belül az összeg olyan egyedi projekteket tartalmaz, amelyeket úgy határoztak, hogy hozzáadnak az üzleti tervhez. A húrtechnológiák valós értékét csak a kereskedelmi tevékenysége megkezdése után lehet majd, a felhasználók, a befektetők és a projektpartnerek megjelenő igényei alapján megbecsülni.

Ma ez a szellemi tulajdon a Global Transport Investments Inc. (GTI) alaptőkéjében szerepel, amely a SkyWay technológia jogainak tulajdonosa. Minden projektbefektető a GTI társtulajdonosa, valamint a SkyWay technológiához fűződő jogok speciális holdingokon keresztüli birtokosa.

Az új befektetőknek néha úgy tűnik, hogy nehézséget okoz a SkyWaybe történő pénzeszközök bevonása, de ennek oka van. Pontosan ez a struktúra teszi lehetővé a vállalat számára azt, hogy a világ 200 országából tudjon befektetéseket bevonni és egyben lehetőséget biztosít az egyszerű emberek számára, hogy egy olyan projektbe kapcsolódhassanak be, amelybe általában csak hatalmas pénzalapok vagy kivételesen nagy összegekkel rendelkező magánbefektetők (un. üzleti angyalok) fektetnek be.

Mi az SWC-nél bízunk abban, hogy idővel a SkyWay is jelentős támogatást fog kapni a nagy befektetők részéről, de azt sem felejtjük el, hogy a projekt fő támogatói olyan hétköznapi emberek százezrei voltak és maradnak, akik hittek a húrszállítás technológiájában.

Mára már nem nehéz elhinni, hogy ez a közlekedési forma hamarosan kilép a közlekedési piacra.

Mi volt az a merész lépés amit a Sky Way meglépett?

Csak annyi, hogy a Sky World Community (SWC) befektető társággal szerződést kötött, a projekt pénzügyeinek finanszírozására. Így az egyszerű kis emberek is tudják támogatni , hogy az Eko Techno Park felépüljön. Bár Már nagyon sok mindent megvalósítottak. 

Miért tudták megvalósítani?

Azért mert a világon nagyon sokan támogatták, támogatják kisebb nagyobb összeggel. Van olyan aki csak 250$ befektetéssel támogatja, de van olyan is aki több 10000$ befektetéssel támogatja.
Egyik nagy előnye, hogy akár havi részletekben is vásárolható résztulajdon csomag.
A csomagokat egy ingyenes regisztráció után a saját fiókban lehet megismerni, vagy egy személyes konzultáció során.

De mit adnak a támogatásért cserébe?

A résztulajdonokhoz még jelentősen névéréték alatt lehet hozzá jutni. Ez már önmagában igen nagy dolog. Egy résztulajdon névértéke 1$ viszont a csomagtól függően 1:50 1:80 diszkonttal lehet megvásárolni. A Sky Way amikor kilép a tőzsdére (1-2 év) akkor 1$ -ért lehet majd eladni a résztulajdont, akkorra már részvényt.

A továbbiakban aki nem adja el a részvényeit az esetben osztalékot fizet a Sky Way életünk végéig.
Viszont ezután sem veszik el az értéke mert örökölhető és ez szerepel a hagyatékban.
Öröklés után a legközelebbi hozzátartozó (k)kaphatja (ák) meg az osztalékot. 

Tehát mindent egybe vetve roppantul megéri akár kisebb akár nagyobb összeggel támogatni a projektet.

Nincs is más hátra mint ingyenesen beregisztrálni, kiválasztani a neked megfelelő csomagot, és megvásárolni.

Amennyiben nem tudod melyik csomagot válaszd vedd fel velem a kapcsolatot és segítek.

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg