• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Anatoli Unitsky a közlekedés rendelkezésre állásáról és a lineáris városokról

Anatoli Unitsky a közlekedés rendelkezésre állásáról és a lineáris városokról

A SkyWay alapítója, Anatoli Unitsky fontosabb kijelentéseinek idézett gyűjteménye abból a videósorozatból, amely a koronavírus-járvány ideje alatt a belorusz tesztközpontban került rögzítésre.

A ma közzétett anyagok a közlekedés megfelelő rendelkezésére állásáról, valamint a SkyWay technológián alapuló lineáris városok fejlesztése szükségességéről szólnak. Az összeállítás a május 28-i felvétel alapján készült.

– Létezik egy olyan fogalom, ami a különféle helyszínek a közlekedés rendelkezésre állása révén biztosított elérhetőségéről szól. Az ember akkor érzi jól magát, ha fél órán belül bárhová el tud jutni. Az emberek fél óra alatt úgy 2-3 km-t tudnak legyalogolni és az ókorban a városaik – ahol emberek tízezrei éltek – ehhez mérten megfelelő méretűek voltak.

Aztán az emberek lóra szálltak és fél óra alatt akár 7-8 km-t is meg tudtak már tenni és a városaik is 10 km átmérőjűre nőttek. Aztán megjelentek az autók, majd a megapoliszok is 30-50 km átmérőjűre terjeszkedtek és emberek tízmillióinak adtak helyet.

– A helyszínek – a közlekedés rendelkezésre állása biztosította – elérhetősége létrehozta a modern városi viszonyokat. A rendelkezésre álló közlekedés biztosítja azt, hogy az életet komfortosan lehessen élni.

– A modern városok logisztikáját a gyalogosok alapozták meg, de amikor az autók száma már elkezdte elérni az ott lakók számát, akkor evvel együtt megjelent a forgalmi dugók és szmog problémaköre is.

– A modern városokban a közlekedés sebessége visszaesett 10-15 km/órára. Az a táv amit korábban fél óra alatt sikerült megtenni, most 2-3 órát is igénybe tud venni. És szinte minden időnket az utakon töltjük.

– A modern városokat pedig nem lehet átépíteni. Az újonnan épülő városainknak viszont már új logisztikával kell rendelkezniük.

– A nagy sebességek elérhetőségéhez az utaknak egyeneseknek vagy nagy ívű kanyarokkal rendelkezőknek kell lenniük, melyek forduló sugara nem lehet kisebb 20 km-nél. A járművek gyorsulása sem lehet több mint 0,5 m/s²-mert 1 m/s² gyorsulásnál az ember már elesik. Ilyen gyorsulással tűzifát lehet csak szállítani nem utasokat.

– Ha egy vonal átlagsebessége 360 km/óra akkor fél óra alatt úgy 180 km-t lehet megtenni. Ebben a logisztikában új típusú közlekedéssel rendelkező – úgynevezett SkyWay lineáris városoknak kell megjelenniük.

– A SkyWay közlekedés környékén lehet az emberi lakóhelyeket is megszervezni, valamint egymástól 1-1,5 kilométerre kell a megállókat is betervezni. Közöttük sétáló utcákból álló városrészek lesznek, ahol nem járnak autók, csak kerékpárok vagy elektromos robogók.

– A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre, ezért elfelejthetjük az aszfalt és beton dzsungeleket.

Ezek a kijelentések is alátámasztják, hogy változásra van szükség!
Nem kevés időbe telt amíg a Sky Way fejlesztés idáig eljutott, és nem kevés pénzbe.
Több millió dollár bevonzására volt (van) szükség, hogy ez a természetbarát, környezetkímélő, balesetmentes közlekedés kitudjon lépni a szállítási piacra.

Ahhoz, hogy egy ilyen technológia megjelenjen a piacon, nem egyszerű mutatvány, kell, hogy épüljön egy teszt park. Ahol az érdeklődők, befektetők, ország vezetők meg tudják tekinteni a járműveket működés közben. A saját szemükkel látva, hogy ez a technológia működik.
Ez a teszt park már megépült és bárki meglátogathatja. Már több ország delegációja meg nézte és egybe hangzó véleménnyel vannak. Az az ezt a közlekedési formát be kell vezetni a világon.

De honnan volt (van) ez a temérdek pénz? Mert azt látni kell, hogy nem két filléreb kerül!

A Sky Way lépett egy merészet!

Szerződést kötött egy céggel A Sky Way Word Community a továbbiakban csak SWC és kidolgozták a kisbefektetői finanszírozást. Ennek köszönhetően már több min 200 országból támogatják a Sky Way projektet.
A kisbefektetők résztulajdonhoz jutnak és ennek arányában osztalékban részesülnek a Sky Way nyereségéből, amint a cég nyereséget generál.

Mikor lesz nyereséges a Sky Way?

Akkor amikor az első célprojektet aláírják és magvalósításra kerül.

De még is mikor? 

Ennek pontos dátumát nem tudom meg mondani, de a jelenlegi információim alapján akár már 2021.-ben is megtörténhet. Én személy szerint 4. éve támogatom a projektet. Amikor csatlakoztam a nulláról kellett kezdeni az építkezést. Ma már az Eko Tecno Parkban (mert ez a hivatalos neve) 5 pálya szakasz és 10 különböző jármű készült el, a személyszállítástól a teherszállításig.
A járműveken teszt utazáson lehet részt venni. Ezt és meg is tettem mert kiutaztam Belorusziába, Marina Gorkába (mert a teszt park ott található) és személyesen győződtem meg róla.
Mondhatom nagy élmény volt! Ide kattintva meg is nézheted!

Jelenleg az Egyesült Arab emirátusokban indult el az építkezés. Egy hasonló tesztparkot hoznak létre mint Marina Gorkában. Csak ugye itt mások az éghajlati viszonyok. Igazából nem is akartunk itt létrehozni egy másik teszt parkot, de Sardzsa kormányzója támogatásával kénytelenek leszünk megépíteni. Azért kérték az arabok a teszt pályák megépítését mert nem hihető a számukra, hogy olyan éghajlati viszonyok között is működik. Már pedig működik!

A világon bárhol felépíthető és működő képes.

És akkor most elértünk oda, hogy mi az oka annak, hogy én ennyire támogatom.

Több okból is támogatom a projektet mert:

  1. környezetbarát
  2. balesetmentes
  3. biztonságos
  4. olcsó
  5. pénzhez jutok általa
  6. életem végéig jövedelmem lehet
  7. a gyerekeim is élvezhetik (örökölhető)

Több ezer dollárt fektettem be a projektbe, és egyáltalán nem bántam meg.
Pedig még osztalékot nem láttam. Viszont a cég busásan megfizet amiért meg mutatom másoknak, és jónéhányan támogatják is.

Ez a lehetőség a Te kezedben is ott van. Egy ingyenes regisztráció után a fiókodban jobban megismerve a projektet, neked is lehetőséged van ily módon pénzhez jutni.

A döntés a Te kezedben van!

Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol, ebben az esetben minden segítséget meg kapsz tőlem és a felső vezetőktől

 

Amennyiben további információt kérsz akkor iratkozz fel az információs csatornámra!

Köszönöm, hogy megosztottad!
1
Share

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg