• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az első EkoFesztivál Belorussziában

Az első EkoFesztivál Belorussziában

2016. április 23-án a belorusz SkyWay tesztközpontjában tartották meg a húrtechnológiák első bemutatóját – az EkoFesztivált. A bemutatóra egy évvel a tesztközpont építésének megkezdése után került sor és az esemény azonnal több mint 700 embert vonzott.

A 2016-os EkoFesztivál több dolog miatt is emlékezetes volt:

– Az EkoFesztivál vendégei élőben láthatták a tesztközpont építésének közbenső fázisait. Hét hónappal később pedig már a SkyWay közlekedés első tesztjeire is sor került az egyik útpályaszakaszon.

– Anatoli Unitsky, a SkyWay technológia szerzője időkapszulákat helyezett el az EkoTechnoParkban. Feltehetően ezeket a kapszulákat utódaink nyitják majd fel, akik számára a SkyWay technológia már a mindennapi élet részét képezi.

– A projekt befektetői az EkoTechnoPark területén saját névre szóló fácskákat ültettek el. Mára a fácskák már megnőttek, és a kert a SkyWay teherpályája teljes hosszában kiterjedt.

– Az EkoFesztivál látogatói kommunikálhattak Anatoli Unitskyval és az aktuálisan őket érdeklő kérdéseikre is megkapták a válaszokat.

2016 óta az EkoFesztivál még háromszor került megrendezésre. 2020-ban pedig a világjárvány miatt lemondták a SkyWay projekt éves bemutató eseményét. Az EkoTechnoPark az utóbbi időben a különböző országokból már ismét fogadott vendégeket. Szeptemberben ugyanitt tartották meg az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő “A közeli űr rakéta nélküli iparosítása: problémák, ötletek, projektek” elnevezésű tudományos konferenciát. Várjuk a következő nevezetes eseményeket az EkoTechnoParkból!

Az első EkoFesztivál Belorussziában

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg