• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Összegyűjtöttünk 6 modellt, ami formálta a zsinórszállítás iránti szeretetünket!

 

 

Itt vannak! Összegyűjtöttünk 6 modellt, ami formálta a zsinórszállítás iránti szeretetünket!

uFlash
Gyors, kényelmes, modern! Akár 500 km/h sebességet is elérő dupla sínű utas uPod. Kényelmes, állítható háttámlával rendelkező ülések biztosítanak. Multimédia rendszerek és klímaberendezések telepítve.

ubicikli
Utazz kényelmesen! UBike használható közlekedésre pihenő területeken, turista és egyéb útvonalakon. Az uBike optimális súlya lehetővé teszi, hogy könnyű pályaszerkezeten használd.

uwind
Gyéren lakott területekkel népszerűsítjük a logisztikát. Alapkonfigurációban az utasülések egymással szemben helyezkednek el. Az uszél kis tömege lehetővé teszi, hogy egy könnyű zsinóros sín felüljáró mentén mozogjon.

uBus
Gazdaságosabb, mint a metró, a villamos és a vasút. A modell ellenáll a klimatikus hatásoknak. A komplexum használata megszünteti a balesetveszélyt – az útvonal a talaj felett 3,5 m magasságban halad.

uTeherautó
Koncentrálj az erőre. Ez a modell az ömlesztett (laza) rakomány 150 km/h sebességgel történő szállítására specializálódott. Az uTruck be- és kirakodása automatikusan elvégezhető. A vasúti elektromos járművet ipari létesítményekben való használatra tervezték

uautó
Melegre és hidegre alkalmas. A kabint járműnek tervezték. Az uPod utasok kényelmét bármilyen időjárásban klímavezérlő rendszerek biztosítják. Például egy trópusi változatban lévő uCar hűtő- és klíma szabályozó rendszerekkel van felszerelve, és egy sarkvidéki modell fűtési rendszerekkel.
Milyen modellek befolyásolták a madzagszállítás iránti szeretetedet?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg