• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Nem kerestél pénzt az internetes munkáiddal,akkor ezt látnod kell

Nem kerestél pénzt az internetes munkáiddal,akkor ezt látnod kell Ha csak kínlódsz és regisztrálsz sok üzletbe de nem keresel pénzt akkor most ezt olvasd el!

Itt és most egy olyan üzletet mutatok be amivel akkor is keresel pénzt ha nem ajánlod tovább. Azért azt hozzá teszem, hogy a továbbajánlással is szép summát lehet kihozni belőle.

Na de nézzük miről is van szó:

A Skyway egy olyan üzlet ami nem csak arról szól, hogy pénzt keress vele. A skyway húrvasút egy környezetbarát, teljesen új felépítésű közlekedési rendszer,amely felemeli az utat a földről. 8-10 méter magasan speciálisan előre elkészített és előfeszített  síneken történik.

Mit is jelent a számunkra ez a technológia? Miért is népszerűsítem ez a technikai megoldást?

Azért mert ez a program, ez a technikai megoldás lesz a korai befektetők számára.

A Skyway kis befektetői program keretében akarja megvalósítani a húrvasút elterjedését a világon.

Mit is jelent ez? Ahhoz, hogy megtudják mutatni ezt a technika megoldást elkészítenek egy Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt parkot. Erről itt egy videó!

Ennek a teszt parknak a megépítéséhez keres a Skyway cég kis és nagy befektetőket. Ezért kidolgozott egy olyan programot, hogy a kispénzű emberek is tudjanak részt vállalni a teszt park kivitelezésében. Az az mindenki aki vásárol részvény csomagot társtulajdonossá válik a Skyway cégben. Már több mint 65000 kis és nagy befektető jelen van a Skyway cégben.

De miért éri meg részvénycsomagot vásárolni? Azért mert a teszt park elkészülése után a tőzsdére kerül és a részvények felértékelődnek. Vagyis a most töredék áron megvásárolt részvények a tőzsdére kerüléskor 1$ fognak érni.

De nézzük számokban, hogy néz ez ki.

Mit jelent a néhány dolláros vásárlás? Kattints ide!

 

És így felfelé a több ezer dolláros vásárlásokig. Erről itt egy videó!

Nem kerestél pénzt az internetes munkáiddal,akkor ezt látnod kell 

Ilyet még nem láttál! Részlet fizetéssel juthatsz résztulajdonhoz a Skyway cégnél! Mint láthatod a legkisebb csomagban 22500 rész található + a bónusz amivel 27500 részvény szerezhető összesen. A 27500 résztulajdont most 250 dollárért megvásárolhatod és a tőzsdére kerüléskor egy résztulajdon 1$ lesz, (de ez nőni fog még). Így aztán 44000 dollár értékű résztulajdonnal leszel gazdagabb 250 dollárért.

Azért ez nem rossz! Ugye?

És ez még csak a kezdet, ráadásul a cég életed végéig osztalékot fizet a résztulajdonod után ami azért nem mindennapi. Azért csak azt mondom ne késlekedj, mert hamarosan be fejeződik egy szakasz. Ami annyit jelent, hogy ugyan annyi pénzért már kevesebb részvényt lehet majd vásárolni ez kb 30%-kal csökken.

További információért iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra, ha még nem tetted meg! Kattints ide a feliratkozáshoz!

Bővebben ebben a videóban tudsz még információt szerezni.

Csatlakozáshoz kattints ide!

Bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

U.i. Ha kevés a pénzed, de tetszik ez az üzlet, akkor kezdj el dolgozni.
Keress magad mellé másokat akik hasonlóan gondolkodnak. Megéri!

Nem kerestél pénzt az internetes munkáiddal,akkor ezt látnod kell

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg