• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Már nem sok idő maradt Sky Way résztulajdon vásárlásra

Az akció nem soká lezárul, de még mindig jelentős mennyiségű résztulajdonhoz lehet jutni a Skyway cégben!

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Elindult a visszaszámlálás már nem sok idő maradt a vásárlásra

1. Az új Sky Way rendszerek szerelvények és a pályák – a kiállítók speciális névre szóló meghívásának eleget téve.

2. Oroszországban egy több mint 30 fős független magasan képzett műszaki szakember gárdából álló állami munkacsoport elvégezte vizsgálatok és elemzések után elismerte a Sky Wayt innovatívnak és perspektivikusnak. Javaslat hangzott el a stratégiailag kiemelten fontos technológiák listájára való felkerüléséről.
Ez – ami az orosz állami megrendelések elnyeréséhez fontos megtett lépés volt – jelentős lendületet ad a fejlesztési költségek gyors megtérülésének, hiszen irdatlan, sok szász milliárd dolláros állami megrendeléseket tesz lehetővé – gyorsan. Oroszország több tízezer km-t útépítési igényel rendelkezik a következő pár évben.
Mivel a Sky Way bármelyik rendszere fele annyiból megépíthető és üzemeltethető mint a legolcsóbb hagyományos vasút – nincs érdemi konkurenciája a tenderekben. Felkapta az orosz média is a hírt, hogy idén belépnek a közlekedési piacra.

3. Ausztráliában ugyancsak elkezdődött az első SkyWay projekt megszervezése ami egy Findeksz nevű 25 ezres létszámú orvosi egyetem szállítási feladatait fogja ellátni dél Ausztráliában.
Két utasszállító UNIBUS ás egy teher UNICAR szerelvény fog működni a hozzá tartozó 500m-es húrpályán. Egyszerre lesz bemutató pálya és mindennapi közlekedési eszköz az Ausztrál további terjeszkedéshez. Melynek végcélja a 17.600km-nyi teljes kör megépítése ezen a kontinensen.
https://youtu.be/LhWCv8ECHxA

4. A Sky Way és a Transnet húrvasút hálózata lebontja a távolságokat az országok között!
Immár több mint 200 ország közössége finanszírozza 1 000 000 befektetővel és 750 000 ezer beregisztrált támogatóval! Az elmúlt fél évben 500 tájékoztató webinárium hangzott el 150 ezer résztvevő számára. Ez a progresszív összefogás világszintűvé vált és ha eddig kerested azt az erőt ami képes a világot egy jobb hellyé tenni, akkor megtaláltad!
Légy része egy olyan összefogó elkötelezett csapatnak amelyik képes és tesz is azért, hogy a világ egy jobb és élhetőbb hely legyen mindannyiunk és a minket követő generációk számára!

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már

Ami a legfontosabb kiemelt feladat viszont, hogy ha a tulajdonosi hányadod növelni szeretnéd a mostani feltételekkel akkor azt mielőbb indítsd el és tedd meg!

Ne maradj le a száz évente egyszer adódó ilyen szintű gyarapodási lehetőségedről! Gondolom Neked sem lenne ellenedre a Goggle, Microsoft, Apple cégekbe még azok kezdeti szakaszában beruháznod – ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét.

A Sky Way az említett három cégnél együttvéve is nagyobb lehetőség és potenciál mert a Föld 200 országa költségvetési pénzeivel táplált infrastrukturális piacán olyan egyeduralkodó technikával és technológiával rendelkezik amivel cirka 15 év fejlesztési előnyben van mindenkivel szemben, és már a prototípus megvalósítási szakaszában tart ahol a terveknek megfelelően halad !

Remélem még időben ért el ez az információ … a többi a Te döntésed!

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Bármi kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Üdvözlettel

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már

Köszönöm, hogy megosztottad!
70
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Már nem sok idő maradt Sky Way résztulajdon vásárlásra bejegyzéshez

  1. Karnik Viktor Péter mondta:

    Szia! Ez most júliusra vonatkozik? vagy véletlenül raktad fel azaz küldted el nekem a juniusi változast!
    Üdv. Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg