• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Bankbetét vagy befektetés ? Melyiket válasszam?

Bankbetét vagy befektetés ?

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Bankbetét vagy befektetés Melyiket célszerű most választani? Ez több dologtól függ, de elsősorban a bankbetét a nagyobb pénzösszegeknek lenne jó. Igen ám de mit csináljanak azok akiknek nincs nagyobb összeg a kezükben és még is szeretnék, hogy többet érjen a pénzük az az mint a bankbetétnél növekedjen az értéke a pénzüknek.

Először is nem olyan régen olvastam, hogy ötszázezer forint banki lekötés után egy hónap után a levonások után 5 forint a nyereség. Hát ez nem nagyon éri meg szerintem! De nézzük azokat akiknek csak kis pénzük van, mondjuk nincsen csak havonta 25-50 dollár értékű forintjuk és szeretnék megsokszorozni. Ezt lehetetlen bankbetétbe tenni, és nem is érné meg a fenti példát látva!

Viszont szerintem akinek van több pénze megtakarításra annak sem ajánlatos a bakbetétet választani, mert szinte semmi növekedést nem ér el vele. A Skyway ezekre a problémákra találta ki azt a megoldást, hogy kisbefektetőkkel valósítja azt a környezetbarát projektet amivel az emberiséget és a földet megmenti a további pusztulástól.

De hogyan is tudja ezt megcsinálni?

Először is nézzük mi az a Skyway? A Sky Way húrvasut egy teljesen új felépítésű felszíni közlekedési rendszer, amelyben a forgalom 8-10 m magasan speciálisan elkészített és előfeszített síneken történik. A gördülési sebesség elérheti a 500 km/órát, és a forgalom automatikusan szabályozott. Bővebben>>>>

Én támogatom ezt a projektet mert nem mindegy milyen jövőt hagyunk hátra a gyerekeinknek, unokáinknak! A Skyway cég most lehetőséget biztosít, nem csak nagy befektetők számára hanem kisbefektetőknek is, hogy különböző csomagok vásárlásával támogassák a bemutatópark felépítését.

Ugyanis azok a személyek akik valamilyen csomagot vásárolnak, társtulajdonossá válnak a Skyway cégben. Ezzel pedig megteremthetik, nem csak a saját részükre a jövőt hanem a gyerekeinek, unokáinak biztonságos balesetmentes környezetet is. A résztulajdonnal rendelkező befektetők életük végéig osztalékra jogosultak a Skyway cég -ben.

Érdemes itt az oldalon található információkat átnézni elolvasni és minél hamarabb dönteni, mert hamarosan már kevesebb részvényt lehet kap aki későn kapcsol és nem vásárol időben csomagot. Ezért kattints ide és csatlakozz!

További információért iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra ha még nem tetted meg!

Hogyan lesz a Skyway húrvasútból neked pénzed? Ide kattintva megtudhatod!

A Skyway részletes bemutatását ebben a videóban nézheted meg!

Ha már döntöttél kattints ide és csatlakozz!

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Ha kérdéseid vannak keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Bankbetét vagy befektetés ?

Köszönöm, hogy megosztottad!
31
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg