• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

A Skyway felrobbantotta a közlekedési szektort! Minden várakozást felül múlt a Skyway innovatív közlekedési rendszere. 39 év fejlesztése, tapasztalata után célegyenesbe került az az új környezetbarát közlekedési technológia amit a Skyway fejlesztett ki!

Jelen pillanatban készül a Műszaki Bemutató és Teszt park. A bemutatópark készítése Belorusziában harmincöt hektáron zajlik Marin Horka városa mellett. Az alapkő letételről itt egy videó.

A park elkészülése után a Skyway a globális szállítási struktúrális rendszerek nemzetközi piacára megy, és versenyre kel a már ott meglévő rendszerekkel. Már 2016 októberében befogja mutatni a Skyway technológia minden részletét befogja mutatni a világnak.

  • Az az a nagy sebességű
  • Városi Sky Way húrvasút
  • Teher szerelvények modellje
  • Új magaslati kiránduló eszköz

 

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

Valamint a biztonságot szavatoló automatika, energia ellátási és kommunikációs kapcsolat rendszereket.

A Skyway szállítási rendszere a föld felett helyezkedik el, összekötve az élet a munka, és a pihenés infrastruktúráit. Valamint az ipari feldolgozási pontokat, a Belorusz tőzeg mezőkkel.

A Skyway (légi út) az üzemanyagok tonnáit takarítja meg, és hasomló nagyságrendű káros anyag kibocsátást előz meg a légkörben. A húrközlekedés balesetmentes, balesetmentes,kényelmes és veszélytelen közlekedési eszköze az életnek a munkának és a pihenésnek. Felemeli az utat a földről és visszaadja a földszöveteket a növényeknek, az állatoknak és az embereknek.

A húr technológia milliónyi ember életét kíméli és őrzi meg. A húr szállítási rendszer az elkövetkezendő évtizedekben, társadalmi és üzleti hálózatokat hoz létre, az emberek közt minden kontinensen. A Skyway megnöveli az elérhető világot. Megnövelve az emberek és terhek szállítási sebességét a világon és egyben lecsökkenti a szállítási költségeket is. ahhoz, hogy a Skyway húrvasút rendszere megmutassa a világnak a benne rejlő potenciált, a Skyway cégcsoport úgy döntött, hogy a kisbefektetői finanszírozási rendszert válassza a bemutató park felépítésére.

Ezért minden érdeklődő megkapja a lehetőséget a bemutató park bármely részébe való befektetésére. Így mindenki aki ide fektet be, egyben a Skyway rendszer technológiájának tényleges társtulajdonosá is válik. Az aki ma értékeli a Skyway csúcs technológiájából adódó hatalmas lehetőségeket, és fejlődési perspektívákat az magának a gyerekeinek, unokáinak és dédunokáinak biztosít kényelmes, és a mi a legfontosabb balesetmentes életet.

Ha neked nem mindegy a jövő és szeretnéd jobb irányba mozdítani azt valamint beírni a nevedet a történelembe, akkor csatlakozz a Skyway rendszerhez! A jövő Skyway rendszerét most a jelen Skyway szállítási eszközévé tenni. Ennek van most meg a lehetősége!

Költsége,a  mágnesvasutakhoz képest nem csak olcsóbb, de sokkal biztonságosabb is lesz majd!

További információért iratkozz fel információs hírlevél sorozatomra ha még nem tetted meg! Feliratkozáshoz kattints ide!

A Skyway részletes bemutatása ide kattintva nézhető meg!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Vagy kérj visszahívást!
Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

 

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

Köszönöm, hogy megosztottad!
66
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg