• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Hol tart a prjekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Már írtam több információt a Skyway húrvasútról, de most azt írtam, hogy milliárdos vállalkozás. Mitől lehet a Skyway milliárdos vállalkozás, mikor hasonló mint a legtöbb rendszer. Igen ám de azért nagyon sok különbség van a legtöbb rendszerhez képeset. Első és legnagyobb különbség, hogy akkor is jövedelmed lesz belőle ha egyetlen ember sem regisztrál be hozzád!

Ez hogyan lehetséges? Azért történhet meg az, hogy jövedelmed lesz a Skyway üzletben mert amint csatlakozol és vásárolsz egy részvény csomagot akkor a tőzsdére kerülés után a most vásárolt résztulajdonok életre kelnek és felértékelődnek.

Nézzünk egy példát: Amennyiben te mondjuk vásárolsz egy havi 200$ csomagot amit 9 hónapig fizetsz akkor kapsz 86000 részvényt + a bónuszokat ha teljesíted a feltételt ami azt jelenti, hogy nem egy hónapi befizetést csinálsz hanem kettőt. De ha nem teljesülnek a feltételek, hogy megkapd a bónuszokat akkor is 1800$-ért 76000 résztulajdon tulajdonosa leszel. Ezt úgy kell elképzelni, hogy amint kifizetted kilenc hónap alatt az 1800 $ akkor megkapod az 86000 vagy 76000 részt névre szólóan sorszámmal ellátva attól függően, hogy dupla befizetéssel indultál vagy nem!

Namár most amikor a cég kikerül a tőzsdére a résztulajdonok amit te 1800 dollárért vásároltál az induláskor 1 dollárt fognak érni! Ami annyit jelent hogy lesz 76000 vagy 86000 dollárod.

Azért ez igen jól hangzik! Igaz?

És itt még csak arról van szó, hogy vásároltál résztulajdont. De még hozzá teszem azt is, hogy a Skyway igen busásan megjutalmazza azokat a partnereket akik megismertetik ezt a nagyszerű üzletet másokkal is, és csatlakoznak támogatják a megvalósítását ennek a projektnek.

Az egész arról szól, hogy kis és nagy befektetőkkel kívánja megvalósítani  Skyway a Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt parkot.

Erről itt egy videó!

A másik dolog meg az, hogy én még nem hallottam ilyet, hogy havi részlet fizetéssel lehessen résztulajdont vásárolni! Te hallottál már ilyet?

A jutalékokról ide kattintva tudsz olvasni!

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Én már csatlakoztam és támogatom ezt a nagyszerű projektet! Ne maradj ki belőle te sem! Megéri!

Hoppá! Igyekezz mert ezek a csomagok nem sokáig lesznek elérhetők, utána már kevesebb részvényt lehet kapni ugyan ennyi pénzért.

Regisztrálj még ma és vásárold a neked megfelelő csomagot! Indítsd be a milliárdos vállalkozásodat!

Regisztrációhoz videót ide kattintva találsz!

Hol tart a prjekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Bármi kérdésed van, vagy segítség kell keress elérhetőségeimen!

02-en-250x222

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Köszönöm, hogy megosztottad!
2
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg