• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Milyen biztosítékot ad az RSW rendszerek vállalkozás és mi támasztja azt alá?

Milyen biztosítékot ad az RSW rendszerek vállalkozás és mi támasztja azt alá?

Biztosítékot nem adunk. De egyetlen más cég – akár nyilvános, akár részvény tulajdonosi – sem ad garanciát sehol máshol sem a világon.Ez egy piac. Ma felvirágzol, holnap csődbe mész. Ez nem egy bank, ez nem valamiféle másformájú tevékenység, ez egy cég amely dolgozni akar, és működni fog egy adott piacon, és ezt a piacot akarja kibővíteni és továbbra is fejleszteni. Ez a garancia, nem az, hogy mondjuk, én garantálom. Mit ér az én garanciám? Semmit. Biztosítékot egy cég jelenthet csak, amelyik kiviszi a nemzetközi piacra a technológiát és megszerzi a piac egy részét. 

Ezt meg is fogja óvni és meg is fogja védeni és kiterjesztheti mondjuk akár 100 évre. Milyen biztosítékot tudott volna adni a Coca Cola 125 évvel ezelőtt, anikor megvette 5 $-ért a Coca Cola technológiáját? Ez egy bizonyos összetétel: le van írva, hogy, hogy mi van benne, hogyan szórd bele, hogyan hevítsd, melegítsd fel, hogyan keverd össze, és kapsz valamiféle italt. Milyen biztosítékot lehet ehhez adni? Azonban miközben a az ital összetételét titokban tartod, és 125 évig árulod, folyamatosan bővítve ezt a piacot, megszerzel billió dollárt!

Most képzeljük el, hogy mi ugyanazt megismételjük csak a mi technológiánkkal. Tudjuk, hogyan kell csinálni, képesek vagyunk csinálni, és megmutattuk a termékünk működőképességét a tesztszakaszokon. Itt van a technológia – vásárolják meg, és mi fejlődünk tovább. Minden nap előre kell lépni! Minden órában! Minden percben! Minden másodpercben! Ha megállítottak, akkor a kínaiak megelőznek! Van egy pecsétes okiratunk, tanúsítvány formájában, ami semmit nem ér…

Ezért van szükség a piac fejlesztésére, védelmére, és arra. hogy minden pillanatban előrelépjünk! Ha csináljuk, (és mi meg akarjuk csinálni) és nem csak egyedül, hanem együtt a befektetőkkel – akkor ez már egy csapat!
A mi fejlődési perspektívánk, hogy a világ legnagyobb üzleti vállalkozása leszünk, a világ legnagyobb üzletében, a legnagyobb munkatársi létszámmal! Becslésem szerint ebben a vállalatban 15-20 év múlva 5 millió embernek kell dolgoznia!Addigra több millió km utat kell, hogy megépítsünk! A nyereségnek ennek a cégben több kell lennie ezer milliárd dollárnál is!

Ma egyetlen ilyen cég sincs. De ez nem jelenti azt, hogy egy varázspálca suhintásra ezt elérjük, és hogy ehhez valamiféle tanú sítvány biztosítékot jelent és mindent biztosít is ehhez.Nem.
De mi olyan új terméket adunk a világnak, amely nincs sehol máshol a világon!
Mint ahogy a maga idejében a Boeing adott egy terméket – a repülőgépet. Ahogy Steve Jobs, adott egy terméket – az iPhonet.

Mert erre az RSW technológiára megvan a piac – az egész bolygó minden országa. És egy hozzáértő marketing politikával mi ezt a piacot legalább 50 százalékban megnyerjük! Ez az, ami garanciát jelent – a közös összefogásunk jelentősége – és nem bárki egyszemélyi garanciája.

Milyen biztosítékot ad az RSW rendszerek vállalkozás és mi támasztja azt alá?

Támogasd te is a húrvasút megépítését! Regisztrálj és kapj 100 ajándék részvényt! Válaszd a neked megfelelő csomagot, és indítsd el!

Keress pénzt a Skyway bemutatásával! Mutasd meg ismerőseidnek és kapj jutalékot a Skyway-től!

Ha további információt szeretnél kapni, iratkjozz fel a hírlevélsorozatomra!

Kérdéseid vannak hívj, vagy írj és válaszolok rá!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Milyen biztosítékot ad az RSW rendszerek vállalkozás és mi támasztja azt alá?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg