• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miért pont kisbefektetői finanszírozást választották az RSW technológia piacra vitelére ?

Miért pont kisbefektetői finanszírozást választottak az RSW technológia piacra vitelére ?

A több mint 40 éves RSW projekttel való munka során szinte nincs olyan amit én ne próbáltam volna meg, nyilatkozta Anatolij Junitszkij, tulajdonos , feltaláló. Különböző országok elnökeinél, minisztereinél, tisztviselőinél, nagy befektetőinél, oligarcháinál jártam mégsem ment a finanszírozás. Valahogy mindegyik nem jól és nem helyénvaló módon végződött. És a történelemben nem is volt rá példa, hogy nagy léptékű projektek így jöttek volna létre.

Hiszen az amerikai elnök sem támogatta Fordot amikor az első autóját a fészerében megépítette. Még azt sem tudta, hogy ő létezik. Fordot az apja is lebeszélte volna: „Ne csináld ezt, kinek kellenek ezek az automobilok? Ez egy hülyeség. Ezek a vasak senkinek nem kellenek!”
És senki nem támogatta Sikorskit sem amikor elkészítette a helikoptert. Vannak más hasonló példák is.

Ezért a 39 évnyi munka a projekten – aminek, ha a pénz mai értékére vetítjük,a beruházási értéke 300 millió $ – más rendszerrel volt finanszírozva. Ha ugyanígy folytatnánk akkor még valószínűleg 100 év kellene rá, de mi annyit nem élünk már. Ezért most egy másik rendszert a népi, az embereken keresztüli finanszírozást választottuk és amellett döntöttünk. Mert mi az a 300 millió $ ?

A bolygón ma 7 milliárd ember él. Számolják ki: csak 10 centet kell összedobni, fejenként és kész (a gyűjtés költségeit is figyelembe véve). Ezért, meggyőzni 1 millió embert, hogy fektessen 500 millió dollárt a projektbe könnyebb és hatékonyabb, mint meggyőzni egy kormányt, egy elnököt, egy hivatalnokot, egy oligarchát hogy fektessen be ennyi pénzt.

Ha vesszük a történelmet, ismét emlékezhetünk arra, hogy a nagy volumenű projektek mindig a hétköznapi emberek pénzéből jöttek létre. Fordot sem támogatta sem az elnök, sem az állam. Megcsinálta az autókat majd eladta őket. És kik vették meg? Az emberek, a nép. A pénzüket Ford megkapta, majd új kocsikat gyártott és kibővítette a termelést.

Ez azt jelenti, hogy minden nagy léptékű projekt nemzeti, népi finanszírozással valósult meg. Ezért most az általunk választott rendszer valójában a hagyományos: dobjuk össze apránként azt amink van és megcsinálunk mindent magunknak amire csak szükségünk van.

Miért pont kisbefektetői finanszírozást választották az RSW technológia piacra vitelére ?

Minél többen támogatjuk a húrvasút technológiát, annál nagyobb esélye van a megvalósulásra!

Hogyan lehet támogatni?

Nagyon egyszerűen! Regisztrálni kell ingyenesen és megvásárolni egy neked megfelelő részvény csomagot!

Milyen előnyöd származhat ha támogatod az RSW-t?

A neked megfelelő részvény csomagot tudod megvásárolni akár havi részlet fizetéssel is. A részvény csomag kifizetése után társtulajdonossá válsz az Skyway-ben a részvényeid arányában. A részvények ára napról napra emelkednek így a befektetett pénzed is gyarapodik. A most fillérekért megvásárolt részvények a tőzsdére kerüléskor névértéken kerülnek bevezetésre, ami azt jelenti, hogy egy részvény egy dollár induló áron fog a tőzsdére kerülni.

Amit te most megvásároltál részvényt az a tőzsdére kerüléskor egy dollárt fog érni.

Nézzünk egy példát:

Mondjuk te rendelkezel 150 000 résztulajdonnal. A részvények tőzsdére kerülésekor a 150 000 részvény 150 000 dollárt fog érni. Ennyiért tudod majd eladni amint kikerültek  a tőzsdére. Magyar forintra átszámolva a jelenlegi árfolyamon – 41 250 000 forint!

Azért ez nem olyan rossz! Igaz?

Már nem sok idő maradt a részvény vásárlásra! Aki most jól dönt és támogatja a Skyway húrvasút megvalósítását az gigantikus pénzeket kaszálhat!

Mit kell tenni?

Regisztrálj ingyenesen! A regisztráció nem kötelez semmire. A regisztráció után lehetőséged nyílik részvény csomagot vásárolni ezzel támogatva a Skyway projektet.

Amennyiben kevés az információd még, akkor iratkozz fel az információs hírlevelemre!

Kérdések merültek fel benned? Keress meg és szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, információmat, tudásanyagot aminek a birtokában vagyok.

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Miért pont kisbefektetői finanszírozást választották az RSW technológia piacra vitelére ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg