• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

SkyWay az „Oroszország szállítása” nevü kiállításon

SkyWay az „Oroszország szállítása” nevü kiállításon

A SkyWay részt vesz a 10. jubileumi „Oroszország szállítása” megnevezésű kiállításon, melyet Moszkvában rendeznek 2016. november 30. és december 2. között.
A SkyWay cégcsoport standján a magasvasúti és a függővasúti húrszállítás 1:10 arányú makettje kerül bemutatásra.
A Berlinben és Minszkben kiállított gördülőállomány prototípusai ekkor már az EcoTechnoParkban beüzemelésre kerülnek. A kiállítás standját még egy videó bővíti ki. melyet az EcoTechnoParkban készítettek.
Az „Oroszország szállítása” kiállítás a legjelentősebb szállítási projektek megvalósítása, az innovatív szállítás és infrastruktúrái fejlesztései, valamint a befektetők érdeklődésének felkeltése céljából kerül megrendezésre. A kiállítás egyik legfontosabb feladata az oroszországi szállítás mielőbbi integrálása a nemzetközi szállítási rendszerbe.
A kiállítás résztvevőinek kiváló lehetőség nyílik a bemutatkozásra a legfelsőbb állami szinten. A kiállítás bemutatja az Orosz Föderáció kormányának a szállítási ágazat eredményeit az elmúlt évben és lehetőséget biztosít az üzleti élet és az államigazgatás közötti párbeszédhez. A kiállításra ellátogatnak a kormány tagjai, a Közlekedési Minisztérium vezetése, külföldi minisztériumok és szervezetek vezetői, a szállítási szféra legnagyobb orosz és külföldi cégeinek vezetői, valamint több kiemelt vendég is.
Az eredeti cikk itt található>>> http://rsw-systems.com/news/skyway-na-vystavke-transport-rossii

 

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg