• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miért bízok ennyire a skyway üzletbe, hogy még az állásom is feladtam

Miért bízok ennyire a skyway üzletbe, hogy még az állásom is feladtam

Minek kell történni, hogy valaki a biztosnak nevezett állását feladja? Először is tisztázzunk valamit! Az a biztosnak mondott állás egyáltalán nem biztos! Több mint 27 évet dolgoztam vállaltoknak és egyik vállalatnál sem jutottam előbbre. Minden esetben meghatározták a béremet, hogy mennyit kereshetek. Ezzel aztán sehova nem jutottam. Ezért aztán kerestem a megoldást, hogy ne csak a megélhetésre legyen pénzem hanem másra is maradjon.

Lassan egy éve, hogy csatlakoztam a SkyWay projekthez. Azóta nagy figyelemmel kísérem a fejlődést, és azt látom, hogy folyamatosan fejlődik a cég. Amit ezelőtt csak animációkon mutattunk be az mostanra valósággá vált! Elkészült az első közlekedési jármű az Unibike. Megtett már jó pár kilométert a tesztparkban és a terveknek megfelelően működik. Mivel látom, hogy a fejlődés abban az ütemben halad ahogy a dokumentumokban előre leírták, így bátran kimerem jelenteni, hogy ez a projekt megvalósul hamarosan. Valamint jó szívvel mutatom meg mindenkinek.

Sokan megkérdezték már tőlem, hogy mi a biztosíték arra, hogy ez a projekt megvalósul? Milyen biztosítékot ad a SkyWay hogy nem nem vesztik el a pénzüket a befektetők? Erre azt kell mondanom amit a SkyWay is leírt, hogy semmi garancia nincs arra, hogy nem történhet meg ez. Viszont látni azt a garanciát ami mindennél többet jelent, hogy a szerződések aláírásra kerültek több országban is már. A SkyWay húrvasút cégcsoport már élő szerződésekkel rendelkezik a megépítésre vonatkozóan. Az első szerződést Indiában írták alá és hamarosan megkezdődik az építkezés.

Miért bízok ennyire a skyway üzletbe, hogy még az állásom is feladtam

De már rendelkeznek az Arab Emirátusokban aláírt szerződéssel is. Előre haladott tárgyalások folynak több országgal is. A “Metro” című, általunk is ismert újság orosz kiadásában egy ismertető cikk jelent meg a UniBike-ról. Ez az újság az online formátumon kívül 13 orosz nagyvárosban jelenik meg nyomtatott formában.
A cikk itt olvasható orosz nyelven: http://rsw-systems.com/news/metro-o-yunibajke-skyway-eto-dejstvitelno-bolshe-chem-prosto-transport

Na ezért bízok ennyire a SkyWay projektbe! Ezért merem nyugodt lelkiismerettel megmutatni mindenkinek. Ezért mertem befektetni már több ezer dollárt én is!

Amennyiben te is szeretnél részese lenni a világ fejlődésének és beírni a neved a történelembe, akkor regisztrálj be ingyenesen! Vásárolj a részvény csomagokból! Akik még 2017 április 16-ig befektetnek a SkyWay projektbe, azoknak a nevei meg lesznek örökítve a Húrszállítási Múzeumban.

Ne szalaszd le ezt az óriási lehetőséget mert bánni fogod!

Amennyiben több információra van szükséged iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Keress meg és megbeszéljük a részleteket, hogy a lehető legjobban indulj el a SkyWay projektbe!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Vagy kérj visszahívást!

 

 

 

Miért bízok ennyire a skyway üzletbe, hogy még az állásom is feladtam

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg