• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az EcoFest fesztiválon nyitja meg kapuit a Húrszállítási Múzeum.

Az EcoFest fesztiválon nyitja meg kapuit a Húrszállítási Múzeum.

Az EcoFest fesztiválon nyitja meg kapuit a Húrszállítási Múzeum.

A második EcoFest fesztiválon 2017. július 1-én kerül megnyitásra a régen várt Húrszállítási Múzeum. A kiállított tárgyak túlnyomó többsége a SkyWay innovatív technológia különböző fejlődési fázisainak időszakából származik. Különleges helyet kapnak azon befektetők nevei, akiknek köszönhetően az EcoTechnoPark építkezése lehetővé vált.

A nyilvántartásba vett befektetők neveit tartalmazó névtáblák már készülnek és a múzeum alapítói számára ezek képezik a kiállítás legértékesebb részét.
A történelem elemei fontosak, de a befektetés megkezdésének idejénél mi lehetne fontosabb, hiszen e nélkül a történet csak fakó emlék maradna.

A feliratok méretei a befektetők projektbefektetéseivel arányosak lesznek. Aki többet fektetett be, nagyobb betűkkel lesz feltüntetve a neve, az aki kevesebbet, kisebbekkel. De a legfontosabb, a befektetők közül senkiről sem feledkezünk meg és mindenki el fogja foglalni a helyét a világ innovációjának történelmében.

Korábban úgy volt, hogy a Húrszállítási Múzeumban csak azok nevei lesznek megtalálhatók, akiknek sikerült még a projekt nullkilométere megnyitójáig befektetniük, de ezt a lehetőséget mindenki számára lehetővé kívánjuk tenni. Ezért azok nevei, akik még 2017. április 16-ig befektetnek a SkyWay projektbe, meg lesznek örökítve a Húrszállítási Múzeumban.

Nem véletlenül került kiválasztásra ez a dátum, hiszen április 16-a a SkyWay főkonstruktőrének a születésnapja. Pontosan neki köszönhető, hogy mindenki számára lehetővé vált a befektetőként történő részvétel ebben az áttörést jelentő technológia fejlesztésében. Elsősorban Anatolij Eduárdovics törekvése határozza meg a cégcsoport fejlesztésének stratégiáját fennállásának egész ideje alatt.

Így például Junickij meggyőződésének köszönhetően a SkyWay-ben soha nem lesz újabb befektetői résztulajdon kibocsátás, amely leértékelné a korábban már az emberek által megszerzett csomagok értékét, úgy ahogy például ezt Zuckerberg tette, új részvények kibocsátásával, felhigítva a saját társait. A főkonstruktőr lépéseinek és döntéseinek eredménye a SkyWay cégcsoport meggyőző fejlődése. A befektetési határidő kitolása azok számára, aki még be szeretnék írni a nevüket a „történelem kőtábláira”, egy ezek közül a lépések közül.

Az EcoFest fesztiválon nyitja meg kapuit a Húrszállítási Múzeum.

Ugye eljátszottál már a gondolattal, hogyan élnél, hova utaznál el,
mit vennél meg, mit engednél meg magadnak, ha rengeteg pénzed lenne..
Gondoltál már arra, hogy milyen megalázó, hogy a munkahelyeden csak annyit keresel, amiből egyik napról a másikra meg tudsz élni? Nem lenne jobb egy olyan jövedelemforrás, amivel gondtalan életet biztosíthatnál a családodnak?

Vásárold be magad” az üzletbe!
Hisz minden nappal fogy az esélyed!
Remélem, még időben ért el hozzád az információ. .
Megoldás a szegénység ellen… ugye érdekel?
Ne sokat spekulálj, mert ez a fél- egy év mire a tőzsdére kerül, olyan hamar eltelik, hogy észre sem vesszük!

A te döntésed, és felelősséged, hogy kihagyod életed lehetőségét, … vagy most azonnal regisztrálsz az alábbi linken: https://skyway.hariantal.eu/skyway-regisztracio/

Azok nevei, akik még 2017. április 16-ig befektetnek a SkyWay projektbe, meg lesznek örökítve a Húrszállítási Múzeumban.

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

 

Kérj visszahívást!

Az EcoFest fesztiválon nyitja meg kapuit a Húrszállítási Múzeum.

 

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg