• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

Sokan azt gondolják, hogy az osztalékpapírok túlárazottak. De a nagy guruk szeretik őket, hiszen általában stabil, egészséges cégek fizetnek osztalékot és rossz tőzsdei környezetben biztos, rendszeres hozamot jelentenek a befektetőknek. Lassú, de biztos gazdagodást ígérve.

Grace Groner egy egyszerű titkárnőként kezdte karrierjét az Abbott Laboratioriesnál 80 évvel ezelőtt. Amikor négy éve dolgozott, vásárolt három darabot a vállalat részvényeiből, 200 dolláros árfolyamon, amelyeket megtartott egészen élete végéig (2010-ben hunyt el). Csak ez a három részvény multimilliomossá tette a hölgyet, nagyrészt az osztaléknak köszönhetően.

Az említett hölgy (akinek halálakor mintegy 7 millió dolláros vagyona volt) esete nem különleges. Bármelyik befektető, aki 1000 dollár értékben vásárolt 75 évvel ezelőtt magas osztalékot fizető vállalat részvényéből, most mintegy 3 millió dolláros vagyonnal rendelkezne.

Az általános nézet, hogy az osztalékpapírok túlárazottak. De ha megnézzük, a legnagyobb befektetési guruk szeretik az osztalékpapírokat, mivel az osztalék viszonylag stabil hozamot jelent.

Ezt az összeget pedig a befektetők újra befektethetik, újabb részvényeket vásárolhatnak belőle, így a “hógolyó-hatásnak” köszönhetően kis kezdeti befektetésből vagyonokat lehet kovácsolni. A Morgan Stanley szerint 1930 és 2012 között az S&P 500 index teljes hozamából 42 százalékot adott az osztalék.

Az osztalékpapírokkal kapcsolatban az az általános vélemény, hogy kevésbé kockázatosak, mint azok, amelyek nem fizetnek osztalékot. Stabil működés és egészséges kilátások szükségesek ahhoz, hogy fenn tudják tartani a cégek a folyamatos kifizetéseket.

Ezt alátámasztja egy közelmúltbeli kutatás, ami azt mutatja, hogy az 1972 és 2011 közötti időszakban az osztalékot nem fizető vállalatok 42 százaléka legalább egyszer veszteséges évet zárt, míg az osztalékot fizető cégek között mindössze 6 százalék volt az arány.

A múltbeli adatok is azt mutatják, hogy azok a vállalatok, amelyek folyamatosan osztalékot emelnek, felülteljesítik szektortársaikat kamatemelések idején

Az osztalékpapírok viszonylag magas hozamot biztosítanak, nyugalmat és évente párszor extra kifizetést. Talán ez az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak.

Forrás: m.portfolio.hu/

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

A leírtakból is látható, hogy biztonságos befektetés a részvény vásárlás! Az is látszik, hogy az osztalékot fizető cégeknél kisebb az esély, hogy veszteségesek lesznek.

Itt és most egy olyan cég kínálja részvényeit mely óriási tőkével rendelkezik, és olyan ügyet képvisel amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Skyway részvények tőzsdére kerüléskor (kb 2017 második félév) 1$ fognak érni induló áron. Aki elakarja adni az 1 dollárért eladhatja. Akik megtartják a részvényiket azoknak a Skyway osztalékot fizet az összes forgalmából.

A Skyway-nál akár részletfizetéssel is részvényhez lehet jutni.

Már nem sok idő maradt a részvény vásárlásra talán pár hónap! Használd ki ezt a nemmmindennapi lehetőséget! Ilyen lehetőség nem adódik az ember életében csak egyszer. A részvény csomagokról ide kattintva tudsz tájékozódni.

Csatlakozz ! Támogasd a Skyway húrvasút megvalósítását, és legyél vagyonos ember! Regisztrálj ingyen és markold fel az ajándék 100 db részvényt! Regsztráció után válaszd ki a neked megfelelő részvény csomagot és indítsd el a havi fizetést.

Akik hamarabb akarnak pénzhez jutni mint a részvények piacra kerülése, azoknak egy partnerprogram segítségével biztosít jövedelmet a Skyway.

Amennyiben több információt szeretnél iratkozz fel információs hírlevelemre!

Ha kérdéseid vannak vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Levelet ide kattintva tudsz írni!

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg