• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Nyugdíj: Aki időben ébred milliókat szakíthat

Nyugdíj: Aki időben ébred milliókat szakíthat

Aki tisztességes nyugdíjat akar, kezdjen el minél előbb gondoskodni magáról!

A nyugdíjasoknak elsősorban elsődleges szükségleteik kielégítésére elég csak a nyugdíjuk. Jellemző, hogy a nyugdíjasok nem csupán számszerűen, hanem arányaiban is kevesebbet költenek tartós fogyasztási cikkekre, ruházkodásra. Közlekedési kiadásaik ugyanakkor jelentősen elmaradnak az átlagtól. Kérdés, hogy a jövőben a tovább szűkülő nyugdíjas fogyasztási kosárral milyen kiadásaikat tudják tovább csökkenteni.

A feltételek viszont romlanak. A most munkába állók feltételei jóval kedvezőtlenebbek, mint azoké, akiknek már csak 10 év van hátra nyugdíjba vonulásáig.

A ma átlagos körülinek feltételezett induló nyugdíj, amely 132 ezer forint, 104 ezerre csökken a század közepére, az inflációval nem számolva. Aki nem pótolja ki valamilyen megtakarítással állami nyugdíját, az a jelenlegi induló nyugdíjaknak mindössze 91 százalékát fogja kapni 2030-ban. Tíz évvel később ez az arány 83, 2050-re pedig 79 százalékra csökken. Azaz a mostani negyveneseknek nem csupán aktív korban megszokott életszínvonalukhoz, hanem a mostani nyugdíjasok életszínvonalához képest is jelentős mértékben meg kell majd húzniuk a nadrágszíjat.

A várható demográfiai folyamatok ismeretében tehát nem meglepő, hogy a következő évtizedekben az állami nyugdíj összege fokozatosan csökkenni fog, hiszen egyre kevesebb aktív kereső fog eltartani egyre több nyugdíjast.

Sikeresek így az öngondoskodásra építő egyéni stratégiák lehetnek.

Forrás:

Nyugdíj: Aki időben ébred milliókat szakíthat

Erre az öngondoskodásra kínál megoldást most a Skyway.

Hogyan?

Még egy rövid ideig lehet hozzájutni az Euroasian Rail SkyWay Systems Holding részvényekhez, most még a névértékének a töredékéért. A most megvásárolt részvények a tőzsdére kerüléskor egy dolláros áron fognak indulni. Ez azt jelenti, hogy a részvényeket egy dolláros áron lehet majd eladni a tőzsdére kerülés után.

Nyugdíj: Aki időben ébred milliókat szakíthat

Azonban akik nem adják el a részvényeiket vagy csak egy részét értékesítik azoknak a megmaradó részvények után osztalékot fizethet a Skyway. Ezzel megalapozhatod a jövődet, de akár a gyerekeid jövőjét is. A tőzsdére kerülés várhatóan a jövő év második felében történik.

Azokra is gondolt a Skyway akik azonnal szeretnének pénzhez jutni, nem csak a tőzsdére kerüléskor. Ezeknek az embereknek kínálja partnerprogramját a Skyway. Ha segítesz megismerni, megértetni a környezeteddel ezt a nagyon is aktuális fejlesztést. De az internet erejét kihasználva akár a világ bármely pontján is megismertetheted.

Ez nem kötelező senki számára, viszont akik részt vesznek a partnerprogramba azok akár azonnal pénzhez jutnak. Viszont nem mellékes, hogy egy magyar átlagjövedelem többszörösét is megkeresheted a reklámmunkáddal.

Amennyiben elegendő információt szereztél akkor ide kattintva találod a regisztrációhoz a magyar nyelvű segítséget. Ide kattinva pedig a vásárláshoz kapsz segítséget!

Ha további információra van szükséged kattint ide!

Ha kérdéseid maradtak szívesen válaszolok rájuk. Fordulj hozzám bizalommal!

Szívesen megosztom veled a tapasztalataimat és azt a tömérdek adatot, tudnivalót,tényt aminek a birtokában vagyok.

Hári Antal
Telefon. 06704118360
Skype: antal642
Levelet ide kattintva írhatsz!

Dönts jól!

Dönts úgy, hogy az alkalmat megragadók és nem az “errőlislemaradtam” bánatos emberek táborába tartozol!

Nyugdíj: Aki időben ébred milliókat szakíthat

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg