• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi a jövőnkért dolgozunk a skyway megismertetésével

Mi a jövőnkért dolgozunk a skyway megismertetésével

Ismét lezárult egy szakasz a Skyway életében! Drágultak a részvények, kevesebb részvény kapható ugyan annyi pénzért.

A Skyway húrvasút a jövő szállítási eszköze lesz hamarosan! A világon a szállítási eszközök minimum ötven százalékát fogja leváltani. A környezetkímélő technológiának köszönhetően az állatoknak az élőhelyei fenn maradhatnak. Nem kell a földterületeket elfoglalni utakkal, sínekkel, alagutakkal. A több ezerszer biztonságosabb, mert nincsenek kereszteződések. nincs szembe forgalom. Teljesen automatizált rendszer.

A húrvasút technológiát már több mint 39 éve fejleszti Anatolij Unitsky orosz, mérnök, feltaláló. Több min 200 szabadalmaztatott feltalálása van. Nem kis energiát pénzt fordított ennek a technológiának a megvalósítására. Most ért abba a fázisba, hogy a húrvasutat belehet mutatni a nagyközönség számára. Belehet mutatni a kis és nagy befektetőknek, országoknak.

A legfontosabb amit most meg kell valósítani, hogy Belorusziában befejezésre kerüljön az Eko Techno Park. A parknak a szerepe, hogy a működő szállítási rendszereket bemutassa a nagy világnak élő kipróbálható formában. Ezzel megszerezve minden engedélyt, műbizonylatot a húrvasút megépítéséhez. Olyan engedélyeket ahol a világon mindenhol elfogadnak. Ezáltal bárhol a világon megépíthető lesz!

Többféle finanszírozást is alkalmaznak a park megépítésére. Nagy befektetők jelentő összegekkel támogatják, emellett a kis befektetők is lehetőséget kapnak az Eko Techno Park támogatására. Egy olyan koncepciót hoztak létre ahol a kis pénzű emberek is tudják támogatni a park megvalósítását. Olyan részlefizetéses részvény csomagokat dolgoztak ki, hogy a legkisebb pénzű emberek is könnyedén támogathatják.

A csomagokról részletesen ide kattintva beszélek!

Még egy rövid ideig van lehetőség részvényeket vásárolni kedvező feltételekkel. A ki most nem fél befektetni egy kisebb vagy akár egy nagyobb összeget, az megalapozhatja a jövőjét. Jelenleg 90-280 részvény vásárolható egy dollárét csomagtól függően. A tőzsdére kerüléskor a részvények bevezető ára egy dollár lesz 1$=1 részvény.

De nézzünk egy példát:

Nézzük a 600 dolláros csomagot: a 600 dollárt 2 hónap alatt kell kifizetni havi 300 dollár/hó ezért a 600 dollárért 75 000 részvényt adnak. A tőzsdére kerüléskor amit (kb 2017 második felére ígér a Skyway) a 75 000 részvény 75 000 dollárt fog érni. Tehát egy kis befektetéssel és egy kis türelmes várakozással jelentős pénzösszeghez jut az aki most befektet a Skyway -be.

Ez idáig tiszta nincs semmi gond vele!

A Skyway kidolgozott egy olyan marketing tervet is amivel már az első napokban is pénzhez lehet jutni. Annyit jelent, hogy aki tovább ajánlja, bemutatja másoknak és azok is csatlakoznak, támogatják a ASkyway húrvasut megvalósítását, azoknak komoly jutalékot fizet a cég. Ez nem kötelező ez csak egy plusz lehetőség!

Csatlakozz és támogasd te is a Skyway húrvasút megvalósítását! Légy támogatója egy olyan ügynek ami mindenki számára hasznos! Regisztrálj be ingyenesen! Regisztráció után válaszd ki a neked megfelelő részvény csomagot és vásárold meg!

Mi a jövőnkért dolgozunk a skyway megismertetésével

Több információra lenne szükséged? Semmi gond! Iratkozz fel az információs hírlevelemre és további információt küldök!

Ha bármi kérdésed van (ami természetes) Keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Mi a jövőnkért dolgozunk a skyway megismertetésével

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg