• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Kézzelfogható bizonyíték a skyway hivatalos résztulajdonról

Kézzelfogható bizonyíték a skyway hivatalos résztulajdonról

Ha követed a bejegyzéseimet akkor láthatod, hogy folyamatosan fejlődik, növekszik a Skyway. A bemutató park megépítése a terveknek megfelelően halad. Amikor ez év februárban megmutatták a Skyway húrvasút technológiát akkor, nagyon kételkedve fogadtam. Minden felől információt gyűjtöttem vele kapcsolatban. Feliratkoztam hírlevélre, hogy többet meg tudjak róla.  Megnéztem sok sok videót.

Amit több információhoz jutottam egyre  jobban tetszett a Skyway húrvasút projekt, és egyre biztosabban láttam, hogy itt komoly munka folyik. Közben jöttek a hírlevelek és azokban volt az is, hogy pénzhez lehet vele jutni ha támogatom a projekt megvalósítását. Még jobban beleástam magam a Skyway-be még több információt szereztem.

Utána néztem hogyan is lehet ebból valójában pénz. Kérdeztem olyanokat akik már benne voltak és támogatták, hogy miről is van szó? Tájékozódásom eredménye az lett, hogy március 8.án beregisztráltam, ingyenesen és kaptam 100 ajándék részvényt. Még ekkor sem voltam igazából biztos benn, hogy ez a Skyway húrvasút megvalósulhat. Amit már most így 7 hónap távlatából rosszul gondoltam.

Kézzelfogható bizonyíték a skyway hivatalos résztulajdonról

Regisztrációm után több mindenről megbizonyosodtam mert a webirodában több dokumentum található és ezeket át olvastam, na nem mindet de más sokat. Ezekből a dokumentumokból is kiderült, hogy valós dologról van szó. A skyway húrvasútról már többször írtam itt  a blogomon azt eltudod olvasni. Annyit azért hozzá teszek,hogy egy környezetbarát szállítási struktúra. Amely a föld felett helyezkedik el és teljesen automatizált.

A pénzkereseti rész volt a leghihetetlenebb számomra. De mostanra már bebizonyosodott, hogy a lehető legjobban tettem, hogy beregisztráltam és vásároltam részvényt. Igaz csak a legkisebb csomagot vettem meg a regisztráció után ami 32500 részvény volt. Ezt a részvény csomagomat kikértem papír alapon is, bár az irodában látható és letölthető. Ezt a részvény csomagot 250 dollárért vettem meg és az értéke 32500 dollár. Miért? Jelen állás szerint az Eco Techno Park elkészülte után a Skyway kiviszi a részvényeit a tőzsdére és az induló részvény ára egy dollár lesz. Tehát rgy részvény egy dollárt ér.

Mára már félmillió részvénnyel rendelkezek. A hét hónap alatt még több csomagot vásároltam kisebbet nagyobban egyaránt. Igaz, hogy most egy szakasz váltás lesz 2016.10.20.-án addig még lehet a jelenlegi kondíciókkal részvényt vásárolni és támogatni a Skyway húrvasút megvalósítását, de a szakaszváltás után is érdemes lesz még részvényeket vásárolni és támogatni a projektet.

Kézzelfogható bizonyíték a skyway hivatalos résztulajdonról

Emellett még azért is busásan megfizet a Skyway ha tovább ajánlom bemutatom a projektet másoknak és támogatják!

Támogasd te is ezt a nagyszerű projektet! Regisztrálj ingyen! Vásárolj résztulajdon csomagot! 

Amennyiben nem tudsz dönteni, iratkozz fel a hírlevél sorozatomra és további infót küldök.

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Kézzelfogható bizonyíték a skyway hivatalos részvényekről

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg