• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk

2016 májusában ismertem meg a SkyWay húrvasút technológiát. Ekkor mutatta meg a jelenlegi szponzorom, a technológiát és az üzleti részét.

Mondhatom nem bántam meg, hogy csatlakoztam és támogatom a Skyway húrvasút megvalósítását. A csatlakozásom után nagyon sokat írtam a projektről és számos videót tettem közzé a youtube csatornámon is. Ezek a videók akkor még animáció formájában jelentek meg, mivel még csak tervek voltak.

Nem sok olyan cég van, hogy az elindulásuk után nem sokkal betudják mutatni élő nagyságban a fejlődést! A Skyway most elérkezett arra pontra amikor az idáig animáció formájában bemutatott közlekedési eszközökből egyet már elindított kipróbálhatóan élő nagyságban. Megtette az első 1,5 kilométerét az Unibike személyszállító kiránduló kabin az Eko Techno Parkban.

A nevében is benne van Uni-bike tehát bicikli. Akár lábhajtással de akár elektromos meghajtással működő szállítási eszköz.

Bárhol felépíthető a világon! Most folynak a tárgyalások Indiával ennek a szállítási megoldásnak a bevezetéséről. A városi tömegközlekedés egy részét ki lehet váltani az Unibike-al. Mivel a felépítési és a fenntartási költsége töredéke a manapság használatos szállítási módoknak így nagy az esélye, hogy minden idők legkorszerűbb szállítása megvalósuljon.

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk 

Ha te is szeretnél egy egészségesebb környezetet hátrahagyni, akkor segíts támogasd a Skyway húrvasút megvalósítását! Regisztrálj be ingyen és vásárolj egy neked megfelelő részvény csomagot!

Miért érdemes támogatni a Skyway-t?

A részvények értéke a tőzsdére kerüléskor induló áron értékesíthetők az az egy részvény 1 dolláros áron. Elemzők szerint ez az összeg nagyon rövid időn belül rohamosan emelkedik akár elérheti a 100 dollárt is. Azok aki nem értékesítik az összes részvényeiket azoknak osztalékot fizet a cég a részvényeik arányában.

Amennyiben több információra van szükséged nézd át a blogomat, sok információt találsz! Ha még ez sem elég iratkozz fel információs hírlevelemre! Kérhetsz visszahívást is!

Vagy vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk

Köszönöm, hogy megosztottad!
4
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg