• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A változás kozmikus léptekben mérhető

A változás kozmikus léptekben mérhető

Több mint 200 személy részvételével zajlott le a Szlovákiában megrendezett SkyWay nemzetközi találkozó. Több országból voltak jelen pl. Amerika, India, Németország,

A szlovákiai nemzetközi találkozón szó volt az idáig elért eredményekről, a kitűzött célokról, a várható fejlesztésekről, újításokról. Esett szó a részvények vásárlásáról, eladásáról, mikorra várható, hogy eladható lesz a részvény stb. A részvényesek jogairól, kötelezettségeiről is tájékoztatást kaptunk, hogy mi a joga és mi a kötelezettsége a részvény tulajdonosoknak. Az is elmondásra került, hogy ezek a részvények nem számítanak vásárlásnak, eladásnak mivel ezeket alapításra használják fel tehát még nincs a tőzsdén.

Többen kérdezték, hogy mennyit kell adózni a részvények után? Jelenleg nincs adó vonzata. Ténylegesen akkor keletkezik bevétel a részvényekből amikor  kikerült a tőzsdére és eladásra került. Ekkor az eladás után kapott bevétel után kell az adót megfizetni.

A 2016-os év 10%-os növekedéssel zárult, 146 országból vannak befektetők jelenleg de mire ezt a cikket írom már valószínű, hogy emelkedett ez a szám. Pillanatnyilag naponta 800 új regisztráció (ez egy átlag) jön létre, melynek a 10% azonnal befektet.

Mostanáig tervszerűen haladnak a fejlesztések, próba pályák kivitelezése. Tehát elmondhatjuk, hogy a terveknek megfelelően halad a projekt! A 2017-es esztendőben nagy feladatok várnak ránk! Tárgyalások folynak különböző országokkal a húrvasút pálya megépítéséről.

Csak néhány példát említek:  Tárgylások folynak az Arab Emirátusokban, Indiában, Amerikában, Ausztráliában stb.

Egy egyedülálló projektről beszélünk!

Nincs konkurenciája! Nem tudja felvenni a versenyt ezzel a technológiával, a hagyományos szállítási, de még az új fejlesztések sem, mert nem csak energiát használ, hanem energiát is termel, amit a lakosság feltud használni a városokban, de akár kisebb falvakban is. Ez, hogy lehetséges? Ezt egy másik bejegyzésben részletesen leírom majd.

A hivatalosan bejegyzett részvényesek, osztalékra jogosulttá válnak és követeléssel élhetnek. Bizonyos dokumentumok még nem elérhetőek de, a tőzsdére kerüléskor minden nyilvánossá válik minden dokumentum.

Saját szememmel láttam és fülemmel hallottam amint a vezetőségi tagok  előadásukat megtartották. A bemutatkozásnál kiderült, hogy egyszerű hétköznapi emberek és Ők is nagyban támogatják a SkyWay húrvasút megépítését, jelentős befektetéssel. Van közöttük, volt alpolgármester, szálloda igazgató, pénzügyi tanácsadó, stb. Mi a közös bennük? Hát az, hogy mindegyik támogatja a SkyWay-t!

Úgy gondolom, hogyha ilyen magas beosztású emberek is látják a húrvasút technológiában a jövőt, akkor mindenképpen érdemes támogatni akár kisebb összeggel is.

A változás kozmikus léptekben mérhető

Nem mindennapi élmény találkozni olyan emberekkel akiknek közös a céljuk! Ezidáig is biztos voltam, hogy jó ügyet támogatok. De ezen rendezvényen való részvétellel, még nagyobb megerősítést kaptam a döntésem helyességéről! Magbiztos stabil céggel kötöttem szerződést. Igen mert egy kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapuló szerződés.

Csak és kizárólag annyit tudok javasolni mindenkinek aki már látta valahol ezt a nevet, hogy SkyWay, tájékozódjon érdeklődjön és hozzon egy jó döntést! Támogassa a SkyWay húrvasút szállítási struktúrát, hogy legyen egy élhetőbb bolygónk. De ne csak nekünk hanem a jövő nemzedékének is!

Ide kattintva tudsz csatlakozni, és támogatni a projektet!

További információért Kattints ide!

Ha megkeresel valamelyik elérhetőségemen, szívesen tájékoztatlak szóban is. Kérhetsz visszahívást is ide kattintva!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Egy nagy ölelés mindenkinek!

Építsd a SkyWay-t mentsd meg a bolygót!

A változás kozmikus léptekben mérhető

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg