• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A mennyiség minőségbe csap át

A mennyiség minőségbe csap át

Noha nem vagyok egy Hegel, de egyetértek Georg Wilhelm Fridrich öregúrral, hogy minden új minőség felhalmozódó  mennyiségi változások eredménye. Az utóbbi időben az internet szó szerint tele van a  Junitszkij féle húrszállítás uljanovszki területre  való megérkezésének véleményeivel.

Hiszen a mi  sajtóközleményeink is nagy figyelmet szenteltek ennek a kérdésnek – ha csak azokat a publikációkat tekintjük is, amelyekben arról adtunk hírt, hogy az uljanovszki kormányzó Szergej Morozov a moszkvai Gajdar fórumon az újságírókkal való beszélgetése során a SkyWay pályavonal építkezésének projektjéről beszélt, amely a tervek szerint a két uljanovszki repteret köti majd össze a városközponttal.

pontosan ma 2017, január 19.-én, a tiszteletre méltó „Kommersant” kiadó a saját regionális „Kommersant-Volga” weboldalán még egy cikket tett közzé és újra ugyanabban a témában! A címe: „A reptereket húrokkal akarják összekötni. Uljanovszk visszatér a SkyWay projekthez”.

A publikáció szerzője Szergej Tyitov, noha pár pontatlanságot nem került el a projektünk leírásában, amelyet tapasztalattal rendelkező partnereink azonnal észrevesznek, egyben demonstrálta, hogy a  kérdéskör  lényegébe mélyen behatolt  és érdeklődik a régió felhalmozódott szállítási problémái megoldása iránt.

A leírásai mellett az újságíró, a „Húrtechnológia Zrt” főkonstruktőre A.E: Junitszkijra hivatkozva, a kiadvány olvasóinak a SkyWay projekt egészéről is beszél, megjegyezve, hogy a Junitszkij féle húrszállítás útpályái építkezéseiről már egész sor régió szándéknyilatkozatokat írt alá, „egyelőre mindenki a műbizonylatokra vár”.

Szergej Tyitov érinti az egyelőre a FÁK  területén még szokatlan, a húrsín közlekedési technológia által létrehozott pénzügyi finanszírozási módszert,  informálva a hallgatóságát arról, hogy „az anyagi eszközök gyűjtése egy sor meghívásos tagsági viszonnyal rendelkező befektetési alap segítségével (SkyWay Invest Group,  SkyWay Capital)  közösségi finanszírozási rendszerben zajlik.”

Természetesen egy ilyen komoly médiában egy publikáció nem kerülhette ki a tudományos tekintélyekre való hivatkozásokat sem: „a MIIT „Építőmechanika” tanszékének vezetője (kábel rendszerek dinamikus deformálódásának analízis módszerei szerzője, a szakértő csoportok egyik résztvevője) a technikai tudományok doktora  Vlagyimir Zylev a „Kommersant –Volgá”-nak elmondta, hogy szállítási fórumon kiállított modellek és a Junitszkij féle húrszállítás dokumentációja
„nagyon elegánsan voltak elkészítve”, „a beszámolók első ránézésre nagyon magas színvonalú benyomást keltenek”.

A cikk kezdetén említett megjegyzéssel összhangban, Hegel tekintélye még egy  elismeréseként, minden fent említett információ azt jelenti, hogy  a projektnek – meg kell valósulnia!

A cikk forrásával megismerkedni vágyók itt tehetik azt meg.

A mennyiség minőségbe csap át

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg