• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

2016.07.19. 19:14

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

Fotó riport az EkoTechnoParkról ! elindult a teher SkyWay szakasz építése, ami a teherszállítási rendszer teljes tevékenységét fogja demonstrálni: a töltő-ürítő állomáson a szállítószalagos teher berakodást egy speciális szállító tartályba majd a teher szállítást egy megadott útvonalon és annak kirakodását egy ürítő-töltő állomáson.

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

Az Eko-Techno-Parkban folytatódnak a városi személyszállítási valamint a nagysebességű és a könnyű séta útvonalak szakaszainak építkezései is. Épül az első feszítőállomáson belül a multifunkciós modul is ahol helyet kap a az a nagysebességű szakaszhoz tartozó 1000KW-os (1360LE) indító-húzó alállomás is, amely képes a 10 tonnás UNIBUS szerelvényt 1m/s2 sebességgel ( a szabadesés okozta gyorsulás kb. egy tizedével) a közel 500km/órás végsebessége közelébe gyorsítani. Ugyancsak itt kapnak helyet az automatikus diszpécserállomás és a látogatókat kiszolgáló mosdó helyiségek is. Itt készülnek még el a 3 szintet és a városi nagysebességű szakaszokat összekötő lépcsők, valamint az Eko-Techno-Park múzeuma is.

A második városi és nagysebességű feszítőállomás tároló medencéjébe is belekerült már a konstrukció súlyát jelentősen megnövelő nagy mennyiségű föld amitől az épület építésének költségei is jelentően lecsökkenthetővé váltak. Ez egyben az állomás zöldítését is szolgálja majd, hisz ebbe lesznek a növények is betelepítve. Ez is egy jó példa arra, hogy a SkyWay húrvasút technológia nem csak hogy nem károsítja a környezetét, hanem sokkal inkább segíti azt megőrizni.

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg