• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Fontos tudni: a SkyWay nem pénzügyi piramis

Fontos tudni: a SkyWay nem pénzügyi piramis

Vannak, akik pénzügyi piramisnak nevezik a húrközlekedési projektet, mert nem dolgoztak elég jól a projekten. Erre a nyilatkozatra válaszul elemezzük, hogyan viszonyul a projekt munkája az amerikai Értékpapír- és Tőzsdei Bizottság által megfogalmazott pénzügyi piramisok jellemzőihez.

💬 1. jel Magas garantált hozam, kis vagy nulla kockázattal. A kábelautó projekt sosem ígért “garantált” nyereséget. A projekt befektetői csak különleges feltételek teljesülése esetén kaphatnak osztalékot – fejlesztés 15. szakaszának befejezése, a projekt nyereséges és önfinanszírozási célú kiadása. Valamint a projektmenedzsment sosem beszélt konkrét nyereség összegekről.
A projekt egy vállalkozás, azaz egy kockázatos projekt. Weboldalunkon bárki megtalálhatja a befektetési kockázatokra vonatkozó figyelmeztetést.

💬 2. jel Folyamatos kifizetések.
A pénzügyi piramisok stabil hozamot hoznak a befektetőknek még a gazdasági válság idején is. A zsinórszállítási projekt jelenleg egyáltalán nem fizet osztalékot a befektetőknek, így ez a tétel nem vonatkozik a projekt munkájára.
A projekt közlekedési piacon sikeres elindítása esetén az osztalék nagysága és kifizetéseik stabilitása közvetlenül összefüggésben lesz a vállalat kereskedelmi sikerével.

💬 3. jel Nincs engedély az értékpapírok kereskedésére. (Nem regisztrált befektetés)
A projekt sosem kereskedett értékpapírokkal. A projektben minden beruházás átalakítható hitelszerződés alapján történik, amelyhez értékpapír-piaci szereplő nem igényel engedélyt kormányzati szervektől. A világon a legtöbb vállalkozási beruházás átalakítható hitelszerződés alapján történik.

💬 4. jel. Komplex (vagy titkos) jövedelemtermelő rendszerek.
Ma a kábelautó projekt nem termel elegendő bevételt ahhoz, hogy osztalékot fizessen a befektetőknek. Ez csak akkor lehetséges, ha kereskedelmi szerződéseket kötnek, és a projektet nyereség és önfinanszírozás céljából kiadják.

💬 5. jel Problémáim vannak a dokumentumokkal
A kábelautó projektbe való beruházás átalakítható hitelszerződés alapján történik. Bárki regisztrálhat az SWC személyes számlájára, és elolvashatja a szerződés összes feltételeit. A cég nem rejteget olyan dokumentumokat, amelyek jogszerűen megfogalmazzák a beruházási folyamatot.

💬 6. jel A kifizetések megszerzésének nehézsége
Számos pénzügyi piramis megakadályozza, hogy a befektetők pénzeszközöket vonhassanak ki a projektből, és szándékosan akadályozzák a beruházások kiváltásának folyamatát.

A vonósszállítási projekt nem biztosít osztalékot a projekt nonprofit és önfinanszírozás előtt. Ezért jelenleg nem kérdés, hogy beváltsuk őket.
Mindezeket a táblákat könnyű ellenőrizni, ha ismered a tényeket a vonós közlekedési projekt fejlesztéséről.

Megértjük, hogy egy vállalkozási projektbe való befektetés bonyolultabb lehet, ezért igyekszünk a lehető legtöbb részletet levonni. Ha még mindig kétségeid vagy kérdéseid vannak a kábelszállítási projekt finanszírozási elveivel kapcsolatban, mi mindig itt vagyunk, hogy megválaszoljuk azokat.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg