• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Fontos tudni: Miért használ az SWC partnerprogramot?

Az SWC cég 2015 óta vonzza a beruházásokat a húrközlekedési projektbe. Már az első működési éve óta partnerprogramot használunk erre a célra.

A partnerprogram a vállalat és a partnerek közötti együttműködés egy formája a szolgáltatásnyújtás vagy áruk értékesítése érdekében. Az SWC esetében a vállalat partnerei beszámolnak a potenciális befektetőknek a húrszállítási projektről, és jutalmat kapnak a projekt népszerűsítéséért.

A húrtechnológiai fejlesztés kezdete óta a projektmenedzsment különböző módokat keres a beruházások vonzására a közlekedés tesztelésének és megvalósításának megkezdése érdekében. Sajnos a posztszovjet területen nehéz volt olyan befektetőket találni, akik hajlandóak voltak támogatni az akkor még csak “papíron” létező projektet. A VIR-ben még ma sincs olyan fejlett kockázatitőke-ipar, mint például az USA-ban.

Ezért a befektetők vonzására a partnerprogram formátumát választották, amely több előnyt is jelent:
– A cég csak azután költi el a költségvetést, miután megkapta az eredményt (beruházást). Ez segít spórolni a reklámokon.
– Az SWC partnerek befektetők a húrszállításban. Vagyis nem csak egy harmadik fél termékét kínálják, hanem azt a technológiát, amit ők maguk is támogatnak. Az SWC partnerek mintegy 70%-a fekteti vissza a munkájáért kapott bónuszokat a vonós közlekedési technológiába.

Természetesen a partnerprogram nem mindig von maga után következetesen magas szintű befektetést. Mint ismeretes, a projekt minden szakasza alulfinanszírozott volt, de hat és fél év alatt a cégnek sikerült saját termelőüzemet építenie, és 15 fejlesztési szakaszból 13-at sikeresen teljesített.

A partnerprogramon keresztül vonzódó beruházásnak köszönhető, hogy az UST Inc. az évek során több mint 15 közlekedési fajtát tervezett, több mint 10-et tesztelt, és megépítette a fehéroroszországi tesztközpontot, és most fejleszti a Tesztinget Központ Sharjahban.

A partnerprogram segít megvalósítani a vonós közlekedési projekt középpontjában álló egyik fő elvét – a beruházás mindenki számára elérhető. Mindenki segíthet népszerűsíteni a projektet, és elmagyarázhatja a beruházások vonzerejét, hogy közelebb hozza a világ összes lakója számára a biztonságos és biztonságos közlekedési jövőt.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg