• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Építkezési munkák a SkyWay teherszállítási komplexum területén

Építkezési munkák a SkyWay teherszállítási komplexum területén Folytatódik az építkezés az Eko Tech Parkban Marina Gorkában.

A videóban látható, hogy nem álltak meg az Eko Tech Parkban a munkálatok. A teher szállítási szakasz megépítésével folytatódik a bővítés. Közben az Unibike, Unibus járművek engedélyeztetések is folyamatosan zajlanak.

 

Egyre többen érdeklődnek a Sky Way húrvasút iránt. A jövő közlekedés ezekkel a szállítási eszközökkel lesz megvalósítva. A Húrtechnológiák” Zrt fejlesztővállalat munkájának célja – a fejlesztők által SkyWaynek elnevezett, alapvetően új típusú szállítási módozat létrehozása, fejlesztése és fokozatos elterjesztése az egész világon.

Építkezési munkák a SkyWay teherszállítási komplexum területén

 

A vállalat törekszik arra, hogy a létrehozott termék megfeleljen digitális korunk szabványainak. A SkyWay közlekedési rendszerei szervesen illeszkednek a dolgok internete fejlesztési logikájához, így teljes körű adatgyűjtést, intelligens technikai támogatást biztosítanak valamint az irányítási döntések egy részét átadják az elektronikának.

Ezzel kapcsolatosan a Zrt olyan technológiákat vezet be, amelyek lehetővé teszik – a szállítási komplexum egész életciklusa során – annak fejlesztésének, gyártásának és működtetésének minden információját egyetlen digitális platformra kihelyezni.

A jelenlegi szakaszban számunkra az ilyen technológiák szállítója a “3D experience” platform kifejlesztője, a francia Dassault Systemes cég. A “3D experience” segítségével a “Húrtechnológiák”-nál sikerül lerövidíteni az új és egyedi darabok projektjeinek kidolgozási határidejét, melyek létrehozása eddig igencsak sok időt vett igénybe. Ezzel a módszerrel a részlegek közti munka összehangoltságának és az automatizáció magas szintjének köszönhetően a munka minősége is javulni fog.

Pár évvel ezelőtt még nem nagyon figyeltek fel a Sky Way húrvasút technológiára. Ma már az építkezések kezdődnek több országban pl: Indonézia, India. Itt már megkezdődtek a föld munkák előkészítése a Sky Way húrvasút megépítésére.

Két éve mikor csatlakoztam ingyenesen a projekthez akkor még a Teszt parkban nem állt semmi, csak a földterület volt meg. Folyamatosan tájékoztattak bennünket társtulajdonosokat, hogy hol tartanak az építkezéssel, valamint a járművek elkészítésével. Ekkor már a videókban látható volt az elkészített pálya szerkezet, és rajta a működő képes járművek. Tavaly 2017-ben többen kiutaztunk társtulajdonosok Marina Gorkába megnézni, hogyan haladnak az építkezéssel.

Ekkor láttuk, hogy a videókban látottaknak megfelelően élő nagyságban működés közben közlekedtek a járművek, az Unibike, és az Unibus. Viszont volt még egy jármű ami akkor indult el amikor kint voltunk a teszt parkba ez az Unitruck teherszállító jármű volt.

Mindent összegezve megelégedve tapasztaltuk, hogy a fejlődés megfelelően halad. A terveknek megfelelően zajlanak az építkezések. Azóta már bővült a park területe és a tervező iroda létszáma is megnövekedett a 250 főről 450 főre. Mind e közben több engedélyt is beszerzett az Unbike, és az Unubus, ezáltal világ szerte megépíthető lesz.

Személy szerint nagyon örülök, hogy részese lehetek egy ekkora fejlődésnek mivel támogatom a projektet. Napról napra értékesebb a megvásárolt résztulajdonom (nunk). Támogasd te is ezt a nagyszerű projektet és élvezd az előnyét! Regisztrálj ingyenesen, hogy többet megtudj a projektről, és a támogatás lehetőségéről!

Bővebb információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Építkezési munkák a SkyWay teherszállítási komplexum területén

 

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg