Az ICO-t a SkyWay nevében csalók hozták létre

Az ICO-t a SkyWay nevében csalók hozták létre. A mai internetes világban gomba mód szaporodnak a csaló oldalak. Nehéz megállapítani melyik a csaló és melyik nem.

Aki az interneten jelen van és biztos jövedelemre vágyik, annak igen csak szakértőnek kell lennie, hogy ne veszítsen jelentős összeget a csaló oldalak miatt. Vagy ha nem  szakértő, de legalább olyan személlyel kell fel venni a kapcsolatot aki jártas ezekben a dolgokban.

Nem rég jelentette be a Sky Way, hogy csaló oldal jelent meg ismét a Sky Way ICO bevezetésére. Felhíták a figyelmet, hogy a Sky Way-nek semmi köze a http://swcoin.info oldalon közzé tett tartalomhoz és nem kapcsolódik a Sky Way projekthez! A figyelmeztetést az alábbi linken lehet olvasni.

http://rsw-systems.com/news/fake-ico?lang=ru

Az ICO-t a SkyWay nevében a http://swcoin.info webhely tulajdonosai próbálják megvalósítani. Erről a kriptovalutákra szakosodott fórumokon lehet olvasni: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2268341. A SkyWay technológia tulajdonosa figyelmeztet minden érdeklődőt, hogy semmi köze ehhez az ajánlathoz, és nem vállal felelősséget a mások által ennek az ICO-nak a keretében megszerzett pénzért. A társaság hivatalos hírei a következő címen lehet elérni: http://rsw-systems.com.

Mivel hamarosan a Sky Way is elindítja a saját kriptovalutáját, így már megjelentek a csaló oldalak!

Mielőtt a Sky Way üzletről bármit olvasol, hallasz keress meg! Mindig hivatalos, pontos információval szolgálok! Vagy iratkozz fel az információs csatornámra!

Ne hagyd magad becsapni!!!

Az ICO-t a SkyWay nevében csalók hozták létre

Hozzászólás

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük