• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma, bemutatkozik Sky Way

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma, bemutatkozik Sky Way, a SkyWay jelenleg Indonéziában már több mint 10 projekten dolgozik, amelyek teljes költségvetése 42.532.000.000 USD, a pálya teljes hossza – 4.167.93 km.

Nagyon jó érzés társtulajdonosként látni ahogy megvalósúlnak a megrendelések. Olyan projektet támogatunk amely gyökeresen meg fogja változtatni a közlekedési, szállítási szokásainkat.

Bangkok, Thaiföld. Az ázsiai piac továbbra is kiemelt fontosságú a SkyWay számára, és a technológia – miután részt vett a térség főbb kiállításain (Smart Cities India, RailwayTech) – aktívan újabb partnereket talál és érdekeltségeket szerez Indiában és Indonéziában. Kirill Badulin, a húrtechnológiákat fejlesztő vállalat célprojektek részlegének vezetője előadást tartott a Thaiföldi Befektetési Fórum konferenciáján.

A Thaiföldi Keleti Gazdasági Folyosó Infrastrukturális Fejlesztési Projekt-jének konferenciáját 2018. január 30-31 között tartják. A vita témái között szerepel – a Thaiföld 4.0, a malajziai földalatti városok projektje, Thaiföld együttműködése a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségével (ASEAN) és másokkal.

Kirill Badulin a “Húrtechnológiák” Zrt célprojektek részlegének vezetőjének kommentárja:

“A konferencián való részvételhez a “Húrtechnológiák” Zrt számos előkészítő munkát végzett el. Ennek eredményeképpen standunk jelentősen kiemelkedett a többi résztvevő stand közül és általános érdeklődést keltett. A konferencia résztvevői közül a legnagyobb érdeklődést a SkyWay konténerszállítási és a tengeri kikötők számára fejlesztett innovatív megoldásai keltették.

A konferencia első napja a Thaiföldi Keleti Gazdasági Folyosó fejlesztése általános koncepciójának, a megújuló energiaforrások felhasználásának, a nagy sebességű vasutak, a kikötői infrastruktúra és a reptéri logisztikai fejlesztéseknek és az infrastrukturális projektek megvalósításához szükséges finanszírozások bevonásának volt szentelve. A konferencián Bangkokból és Szingapúrból érkezett szakértők szólaltak fel.

A legérdekesebb előadások közül szeretném megemlíteni Oliver Redrap, a PriceWaterHouse Singapore tőke és infrastrukturális projektek igazgatójának előadását. Aki megosztotta a Kuala Lumpur – Szingapúr útvonalon megépített nagy sebességű vasúti projekt megvalósításában szerzett sikeres tapasztalatait. Ezen projekt alapján hasonló projekt valósulhat meg Thaiföldön is.

Ugyancsak emlékezetes a Royal HaskoningDHV társaság reptéri és tengeri kikötők infrastrukturális projektjei rangidős menedzsere, a szingapúri Geron Overbick által megtartott előadás is. Előadásában a konténerszállítás kapcsán olyan innovatív megoldásokat is megemlített, mint a Hyperloop és a drónos konténerszállítás. Ugyanakkor ezek jelenlegi gyakorlati megvalósításának bonyolultságára és nehézségeire is kitért. E tekintetben a SkyWay konténerszállítási technológiája gyakorlati szempontból sokkal korszerűbbnek és praktikusabbnak tűnik.

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma, bemutatkozik Sky Way

Külön figyelmet érdemel Dr. Dzsitticsaj Ruzsdanokanoknada, a Chulalongkorni Egyetem Közlekedési Intézete igazgatóhelyettesének (Bangkok, Thaiföld) beszámolója. A beszámoló a légi közlekedési logisztika fejlesztésének és az Aerotropolis pojekt (ez a lakóövezetekkel és az ipari vállalkozásokkal egybe integrált repülőtér) létrehozásának volt szentelve.

Ennek a megaprojektnek a megvalósításához szükséges előfeltételek az új repülőtér körüli városnegyedek és új munkahelyek megteremtése, valamint az áruk és utasok szárazföldi szállítása időigényének és költségeinek lecsökkentése. Úgy tűnik számunkra, hogy a lineáris városok koncepciója és az emelt szintű közlekedés infrastruktúrája ideálisan illeszkedik ebbe a projektbe, amelyre Thaiföld állami szervezetei számára is hangsúlyos lehet. A beszélgetés során doktor D. Ruzsdanokanoknada a további együttműködés iránt is érdeklődést mutatott és a vele való közös munka folytatódni fog.”

Továbbá megerősítésre került a SkyWay vállalatcsoport még két hatalmas ázsiai szakipari eseményen való tavaszi részvétele is: az egyik a RailwayTech Indonesia március 22-24-én, a másik a Future Cities Show Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben megrendezendő április 9-11-i kiállítás lesz.

A RailwayTech – a regionális vasúti közlekedési piac legjelentősebb eseménye. A RailwayTech – 2017 után a “Jorong Port Development” és az “Indonesia Infrastructire Society” között Együttműködési megállapodás került aláírásra. Ezzel egyidejüleg reprezentatív delegáció látogatta meg a projektszervezet irodáját. A JPD érdekelt egy 10 kilométeres SkyWay teherszállítási útpálya megépítésben egy nagy kikötőben. A SkyWay jelenleg Indonéziában már több mint 10 projekten dolgozik, amelyek teljes költségvetése 42.532.000.000 USD, a pálya teljes hossza – 4.167.93 km. A SkyWay-t dél-koreai és szingapúri befektetők támogatják, akik képesek a tőkebefektetések 75% -át biztosítani.

Dubaiban a Future Cities Show mutatja be a legjobb innovációkat, amelyek megváltoztathatják a bolygó jövőjét. A kiállítás az ENSZ által kidolgozott és a világ 193 országa által 2015-ben elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok 17 pontján alapszik. Ez magában foglalja a 10 Dubai “X-irányelvet” is, amely egy olyan fejlett program, amely minden kormányzati szerv számára általános szabályokat állapít meg és tíz évvel előzi meg az egész világot. Az esemény filozófiájának három tartóoszlopa a Fenntarthatóság, az Innováció és a Boldogság. Egyszóval minden, amit a húrszállítás is magába foglal.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra! Folyamatosan friss információkat fogok küldeni a projektekről, a fejlődésről.

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma

Ha támogatni szeretnéd a Sky Way projektet kattints a gombra!

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma

2018-ban is folytatódik a közlekedés forradalma, bemutatkozik Sky Way

Köszönöm, hogy megosztottad!
17
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg