• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Kriptovalutával lehet támogatni a Sky Way projektet

Támogasd kriptovalutával a Sky Way projektet A Sky Way húrvasút projekt köszöni szépen jól van!

Sokan még mindig lehetetlenségnek tartják pedig már vannak működő járművek a marina gorkai teszt parkban. Igazából nem értem az embereket, hogy már egy megépített pálya szakaszon közlekedő járművek vannak és még mindig nem hiszik el, hogy létező, valós projekt.

Na de nézzük miről is van szó.

A csatlakozásom óta minőségi és mennyiségi fejlődés is történt. 2016 november végén élőnagyságban elindult az Unibike kiránduló kabin. Majd ezt követte 2017-ben a 14 személyes Unibus, valamint egy teherszállítási jármű az Unitruck is elindult. Az eko fesztiválon 2017 július elsején már bemutatásra is kerültek.

A 2017 -es évben több kiállításon részt vett a cégünk, mondhatom nagy sikerrel. Óriási érdeklődés övezte a Sky Way standját minden kiállításon. A kiállításoknak is köszönhetően több ország érdeklődött a Sky Way húrvasút iránt és szerződés kötésekre is sor került.

Kettő szakasz váltáson estünk túl a múlt évben, márciusban és szeptemberben. Ezzel is értékesebbé vált a részvénye azoknak akiknek van. Akiknek meg nincs azoknak érdemes egy ingyenes regisztrációt csinálni és tájékozódni a belső felületen. Én senkit nem akarok befolyásolni de aztán ne legyen az, hogy miért nem szóltál Tóni! A regisztráció ingyenes semmi kötelezettséggel nem jár! Viszont a projekt megismerését követően mindenki látni fogja, hogy nagyon is érdemes támogatni a Sky Way projektet.

Sokat fejlődött a fizetési rendszer is és több kriptovalutával is már lehet támogatni a Sky Way projektet. Hamarosan, még ez év első felében bevezetésre kerül a Sky Way saját fizető eszköze is. Viszont már most is lehetőség van több fajta kriptovalutával fizetni a rendszerben. A képen jól látszik milyen kriptovalutákkal  lehet támogatni a Sky Way projektet.

Támogasd kriptovalutával a Sky Way projektet

Tehát minden összegezve, jól teljesít a Sky Way! Ez az a projekt ami megváltoztatja az éltét annak aki támogatja! A család anyagi gondját oldhatja meg, sőt tovább megyek a gyermeke unokája anyagi problémáját is megoldhatja aki részt vesz a projektbe!

Semmi mást nem kell csinálni, mint ingyenesen regisztrálni és megismerni a Sky Way projekt részleteit!

Kevés az információ? Iratkozz fel az információs csatornámra ide kattintva és további információt küldök!

 

 

Üdv: Hári Antal

Támogasd kriptovalutával a Sky Way projektet

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg