• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Elmondhatjuk, hogy mind az amit megígértünk meg is csináltuk

Elmondhatjuk, hogy mind az amit megígértünk meg is csináltuk

A projekt egy új fázisba lépett!

Mi az ami egészen új szokást jelent a projekt életében?

2016 -ban Szlovákiában volt az első európai rendezvény. Erre a rendezvényre kimondottan pesszimista hangulatban érkezett Szergej Szibirjakov. A konferencia után ezt mondotta. Nagyot tévedtem és nincs igazam a befektetőkkel kapcsolatban! Megállapítottam a legfőbb partnerek és befektetők Európában vannak.

Ekkor felvázolta mi az amit megfogunk csinálni.

  • Az Innotransz kiállításon bemutatjuk az első gördülőállományt.
  • Azt is ígértük, hogy év végéig megkezdjük az első futáspróbákat az Unibus és az Unibike modulokkal de elkészült az első teher modul az Unitrack is amely a pályára lett helyezve és megkezdte a futáspróbát
  • Ilyen bejelentés volt az is, hogy elkezdjük a nagy sebességű személy szállítási pálya építését, mely 22 kilométer hosszú lesz
  • Befogjuk indítani a kísérleti termelő üzemet, ahol a kis szériás termelés fog megindulni

Elmondhatjuk, hogy mind az amit megígértünk meg is csináltuk

Ez működik és egyre nagyobb fejlődést mutat!

Ezekkel a kézzel fogható bizonyítékokkal a célprojekteket beindítsuk. A világ minden kontinensén jelen vagyunk. A világ számos országában tárgyalásokat folytatunk! Ezekkel együtt hozzáfogunk a célprojektek egész hálózatát kiépíteni. Minden egyes célprojekt a Transznet alkotóeleme.

Ilyen üzletet még nem láttam, amely ilyen gyors fejlődésen ment volna keresztül. De nem is a fejlődés lep meg igazán, hanem ahogyan szemmel láthatóan, kézzel foghatóan teremtik meg az újabbnál újabba modulokat. Sehol egyetlen üzletben nem tapasztaltam ilyen mértékű tájékoztatást. Napi szinten újabb és újabb híreket tesznek közzé amit mindenki a saját regisztrált fiókjában nyomon követhet. Hetente kettő webinár ahol folyamatosan hivatalos friss híreket mondanak el a Sky Way Capitál vezetői.

Ebben az üzletben nem a háttérben történik a fejlődés hanem minden fejlődési szakaszról képek, videók dokumentumok jelennek meg nyilvánosan.

De még így is vannak akik kételkednek a projektben. Remélem, hogy nem merül fel a kérdés azokban akik a projekt iránt érdeklődnek, hogy a technológia létezik-e egyáltalán. Azt is mondták már, hogy a videó riportokban ezek csak kartonból készült modellek, melyeket húzogatnak a síneken. Ha így gondoljuk végig az eseményeket akkor azt mondhatnánk, hogy az izraeli közlekedési miniszter, illetve az indiai közlekedési miniszter egyszóval mondva “idióták”. Hiszen ők áttanulmányozva a projektet annak perspektíváját elismerik, hogy ez létezik és működőképes. Ezért okos embereknek kell nevezni őket nem nevezhetőek butának!

Ez hasonló történet mint az internet ami nem egyik napról a másikra terjedt el hanem fokozatosan és évről évre lett jó minőségű.A mai napig előfordul, hogy nem működik az internet és ez nagyon idegesíti az embereket.

Ez ma már teljesen megszokott, hogy a földet körbe veszi az információs tér és ebben élünk.

Hatalmas változásokat hoz ez az információs forradalom. Vannak dolgok amik az internet fejlődésével egyre jobban teret nyernek, például már rengeteg applikáció van és még temérdek fog megjelenni. Közeledik a dolgok internete amiről már páréve lehet hallani.

Mi köze a Sky Way húrvasút technológiának a dolgok internetéhez azt a következő cikkemben fejtem ki bővebben.

Egy biztos a fejlődés megállíthatatlan bár melyik területet nézzük is meg!

Érdemes csatlakozni a Sky Way projekthez mert jelentősen részt vesz a dolgok internete folyamatban! Meg változtatja a közlekedési szokásokat és anyagi problémában is a segítségedre lesz!

Bővebben ide kattintva találsz információt!

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Elmondhatjuk, hogy mind az amit megígértünk meg is csináltuk

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg